tirsdag den 21. september 2010

Skattevæsenet beskyldes for diskrimination af folk med anden etnisk herkomst !


Skattevæsenet har lavet 15 plakater, der er ophængt på en række togstationer.
På plakaterne takker Skat en række fiktive danskere for deres bidrag til den danske velfærdsstat.

I dagens udgave af Politiken kan man læse om en ung mand ved navn Keyvan Yazdani der er gal i skralden over, at der ikke forekommer navne af anden herkomst end dansk på plakaterne.

»Jeg synes det er en hån mod alle danskere med anden etnisk baggrund end dansk, som arbejder, betaler skat og bidrager til det danske samfund. Det har de gjort længe - vel i efterhånden et halvt århundrede«, siger Keyvan Yazdani.

Vi synes ikke at der er noget at være ked af, Keyvan.
Som Glistrup i sin tid sagde, så er der grund til at rose de mennesker der betaler MINDST i skat, og rise de mennersker der betaler MEST.
En krone betalt i skat, er en krone til fædrelandets fordærv.

Webmaster ville finde det forfærdeligt, hvis mit navn forekom på nogle af takke-plakaterne.
Det ville være psyko ydmygende at blive takket for : Børnechecken, en skateboard-bane, et rædselsfuldt moderne kunstværk, efterlønnen, Hjemmeværnets ammunition, partistøtten til Enhedslisten, Folketingets sundhedskampagner, dronningens apange og meget andet.

Det kunne forøvrigt være interessant at vide, hvor meget disse takkeplakater har kostet skatteyderne.
Måske kan man en dag finde en plakat fra Skat, hvor der står :
"Tak til Christian Hansen for denne plakat" !!

Skat prøver med denne plakat-række at skabe et sympatisk indtryk ved at være taknemmelig. Men skattekronerne er og bliver opkrævet ved tvang, så det svarer til at en bankrøver siger "Mange tak" når han får pengene udbetalt.

Men enhver kan se, at en sådan kampagne vil give konflikter lige meget hvad.
Hvis der - som nu - ikke er nogle plakater med udenlandsk klingende navne, så hyler Politiken og andre op om racisme og diskrimination.
.
Hvis der derimod forekom en eller flere plakater med navne som Hazan, Ali og Mustafa, så ville Dansk Folkeparti råbe op og sige, at disse mennesker ikke var gode repræsentanter for folk der bidrager til velfærdsstaten.

Dermed har Skat med en sådan kampagne sat sig selv i en taber-position fra starten.
Og tillige spildt endnu flere af skatteborgernes penge på ingenting.

1 kommentar:

Torkill sagde ...

Er det ikke også betenkelig at man bruker statsapparatet og skattebetalernes penger for å betale for en kampanje for en bestemt politikk?