lørdag den 22. august 2009

Skal danskerne lade sig forsvare af Hells Angels ?


Undskyld, Mister top-psykopater :
Er det rygmærker, eller har I bare ligget i en lort ?


I en tid, hvor Danmark plages af knivstikkende indvandrer-bander, har nogle svage sjæle tyet til den løsning, at rocker-psykopater bedst varetager fredelige borgeres interesser.

Dette er i sandhed et vildspor.

Stod det til os, blev alle rockere uskadeliggjort for tid og evighed.

Det såkaldte dagblad, Ekstrabladet, har idag en afstemning om danskernes holdning til rockerne.

Ikke overraskende stemmer dette taberorgans læsere primært på det kollektivistiske, og forbudsagtige Dansk Folkeparti.

Og lige så lidt overraskende mener næsten halvdelen af bladets debile læsere, at man bør stemme Hell Angels ind i Folketinget.

For at gøre kål på Lucifer, vil man indsætte Belzebub. En flok morderiske psykopater.
Velbekomme !

Det er en fallit-erklæring, at befolkningen sætter deres lid til rockere, for at få bugt med kriminelle indvandrerbander.

Politiet bør have langt flere ressourcer til at komme dette uvæsen til livs.

Det er i sandhed udtryk for et samfunds opløsning, når en kriminel organisation skal sætte en anden på plads, og dermed opnå en ufortejnt sympati i befolkningen.

I Fritz Langs geniale film, M, blev det beskrevet, hvordan politi og kriminelle psykopater var et fedt i kampen mod noget, som alle kunne enes om at være imod.

Kriminelle indvandrerbander og rockere er ET fedt.
De terroriserer deres omgivelser gennem deres asociale og usympatiske adfærd, og at den ene gruppe bekæmper den anden, fortjener ingen sympati.

Min fjendes fjende er IKKE min ven.

4 kommentarer:

.sfw sagde ...

Glimrende indlæg. Jeg vil blot pointere, at Fritz Lang netop lader retssamfundet sejre i sin (ja, geniale - men Lang var jo genial) film, idet han lader politichefen arrestere hele bundtet, og M selv får retssamfundets beskyttende hånd på skulderen (efter at M´s advokat i sit fremragende forsvar har fremlagt retsstatsprincipperne).

Lade HA håndtere lov og orden? Høh - at blande vanilieis og hestepærer forbedrer ikke smagen på nogen af delene.
M kan i øvrigt ses på Youtube.

Anonym sagde ...

De er sgu da de enste, der tør og samle handsken op!
Lad bare dem udrydde perker banderne.
For hvor er de jydske hærdebrede smede? Nogle, der kan slå en prober næve. En meter over skulderen og næver som beton. Vi mangler nogle, der kan sige fra!
Så tak til HA og AK81 for at tør forsvare sig mod disse muslimske horder!

Anonym sagde ...

Må godt nok give "Anonym" ret.

De mange horder af Islam-heilende sindssyge mørkemænd og kvinder, skal stækkes (men helst sendes tilbage til Deres "ÅH SÅ VIDUNDERLIGE ALLH-LAND" af rockere, menigmand, regeringen - ja os ALLE SAMMEN.

VI gider dem kraftstejlme ikke mere.

UD for helvede -rejs dog hjem !

Anonym sagde ...

I det socialpædagogiske pissevisker samfund der er blevet destabiliseret og ødelagt på mindre end en generattion, hviket i sig selv er historisk uden sidestykke, er der jo ikke længere nogen autoriteter det tør/vil holde et minimum af orden.Se blot på Chefkriminalnarrehat Per Larsen. En indholdsløs nathue uden nosser eller evner. De rødfascistiske brunskjorter hærger sammen med deres islamfascistiske venner overalt i landet med vold, trusler voldtægt, hærværk og anden berigelse. Dem der tager kampen op imod det, uanset hvem de er, har min fulde respekt. Tiden er inde til aktiv modstad mod islamfascismens hærgen! Mød fx. op til antimoske demonstrationen på Rådhuspladsen den 28. aug kl 1700. Vi vil ha' Danmark tilbage!!!

AFP