søndag den 30. august 2009

En dygtig musiker : 200 kroner om dagen. En talentløs pige i Robinson : Millioner om dagen.


Kvalitet eller Robinson ?

Robinson Ekspeditionen’ har ødelagt mit liv. De oplevelser, jeg har haft, fylder min hverdag fra start til slut - der går ikke en halv time, uden jeg tænker på ’Robinson’, fortæller hun.

Inden læserne er blevet kvalt i grin, eller krokodilletårer, må det lige blive fastslået, at det står i et "såkaldt" dagblad" dags dato.

Når man melder sig til sådan en gang underlødigt lort, og vil være kendt, selvom men ikke har antydningen af talent, så er man selv ude om at blive ydmyget af de underlødige femi-medier, ligesom den lille picolo-beklædte abe, der er placeret på toppen af en lirekasse.

Webmaster har været et par udflugter i hus 3, og lyttet til musikanterne på Tønder-festival.

En banjo-spiller i verdensklasse, og en keboardspiller ditto.

Deres indtægt : Latterlige 1000 kr. om måneden, og ingen presseomtale.

Men de har en kærlighed til det de gør, og drømmer ikke om at komme i Se&Hørm ( nej, det var ikke en trykfejl),
som de mange dumme kællinger vi konstant hører om.

Kære lille Robinsonpige :
Når du er blevet "depri" over ikke at være blevet milionær på at vise dine ynder, så er det måske fordi du er kedelig og/eller uatrakktiv, eller fordi den danske sladderpresse har en ny medie-idiot på banen, og ikke længere har så megen lyst til at promovere dig.

Jan Gintberg har kendt fugle, der nægtede at skide, hvis der lå et Se&Hør i bunden af deres bur.

Kære læsere :

I Sønderjylland står der top-musikere i verdensklasse der spiller gratis.

I ugebladende står der nogle dumme og flæbende tøser, der regner med at tjene en tiendedel af webmasters årlige indtjening, for at sprede ben og tage en dum hat på.

Ligesåvel som ugebladene er nogle forrædere mod begavet kultur, når de promoverer talentløse piger, ligeså samfundsnyttige er de, når de hiver bukserne af repræsentanterne udi hjernedød og tomgang.

Ingen kommentarer: