mandag den 10. august 2009

Begræns CO2-udledning : FÅ FÆRRE BØRN !!


Her er de ægte miljøsyndere !
Jo flere børn, des mere forurening!


Red planeten ved at få færre børn. Amerikanske forskere konkluderer i en undersøgelse, at børn er meget belastende for den samlede CO2-udledning.

Det skriver netavisen 180 Grader idag :

____________________________________-
" Den letteste måde at bekæmpe den menneskeskabte globale opvarmning er ifølge forskere fra Oregon State University helt at lade være med at reproducere. Børn - og børnenes børn og så videre - er nemlig særdeles belastende for planeten. Det skriver fri.dk.

Det vurderes, at det at begrænse tilgangen af børn er 20 gange mere gavnligt for Jordens sundhedstilstand end mange af de tiltag, som folk normalt opfordres til, eksempelvis købe elbiler eller lyse hjemmet op med strømsparende pærer."
_____________________________________
Vi er helt enige.
Det er et stort problem at befolkningstallet vokser, såvel i Danmark som i resten af verden.
Jo flere mennesker, des større pres på naturens ressourcer, og medfølgende forurening og hungersnød.

Hvorfor skal vi andre tvinges til at efterleve miljø-idioternes sindssvage pseudoreligion med sparepærer, elbiler, vindmøller, klimakonferencer og økoflipperi, når en anden og bedre løsning - FÆRRE BØRN - ligger så snublende nær ?

Derfor er det galimatias at indrette samfundet efter børn, og premiere børneforøgelse ud fra den fejlagtige antagelse at velfærden er betinget af der fødes flere børn.

Fertilitetsbehandlinger bør omgående afvikles, og den bedste nødhjælp der kan gives til u-landene er mad med stråforkorter, så fertiliteten nedsættes.

Børnecheks bør erstattes er en børneskat (en kopskat), eftersom børn er en stor og belastende pukkel for samfundet, og barselsorlov skal for fremtiden betales af barnets forældre, og ikke af skatteyderne.

I Danmark tilbydes idag flere og flere gratis fertilitetsbehandlinger.

Argumentet er blandt andet, at der fødes for få børn.

For få børn ? Hvad betyder dog det ?
Slår man op i nogle demografiske tabeller kan man forvisse sig om, at der aldrig har boet så mange mennesker i Danmark som nu.

Ved den første folketælling i 1769, var befolkningstallet på ca. 800.000.
For blot 2-3 generationer siden lå tallet på ca. 4.000.000.
Idag bor der 5.447.000 mennesker i Danmark, altså 35 % flere end i 1930erne.

Der er ganske vist blevet flere ældre, men samtidig er produktionen jo blevet effektiviseret og automatiseret, så der skal langt færre hænder til at producere den samme mængde som for blot få år siden.

Vi har næppe nogensinde været rigere, og det er svært at se, hvorfor det er så vigtigt med flere hænder for at øge produktionen yderligere.

Flere hænder kan kun fremskaffes på 2 måder : Enten gennem indvandring eller flere fødsler.
Begge dele vil vi gerne betakke os for.

Indvandring kan enten være indvandring af uduelige og religiøse fanatiske ballademagere, som næppe vil bidrage med ret meget positivt.
Eller det kan være indvandring af arbejdsomme selvforsørgende mennesker, herunder højtuddannede.

Førstnævnte vil være direkte dumt, og nærmest nationalt selvmord.
Sidstnævnte er udtryk for, at Danmark ikke selv kan løse sine problemer, hvilket er pinligt.
Desuden er det ikke udtryk for global solidaritet, at tømme den fattige verden for den velfungerende og/eller højtuddannede arbejdskraft, som de selv har så hårdt brug for.

Flere børnefødsler er heller ikke løsningen.
Vi er rigeligt med mennesker, både i Danmark og på resten af kloden.

Faktisk alt for mange.
I forhold til Danmarks størrelse, ville et indbyggertal på 2 millioner være mere passende. Så kunne man trække vejret, få lidt ro, og ikke se det danske landskab plastret til med højhuse og motorveje.

En tur i landets forretninger og supermarkeder, cafeer og andre steder, vidner forøvrigt om, at der ikke synes at være mangel på børn. Disse irriterende væsener, og deres ubehøvlede forældre breder sig mere og mere i det offentlige rum, til stor gene for andre.

Fertilitetsbehandling er derfor at betragte som samfundsskadelig virksomhed.

Det er tiltrængt med et pusterum, så befolkningstallet daler en lille smule.

Selvfølgelig vil der komme et mindre generationshul, hvor alderspyramiden forskubber sig lidt.
Men det burde ikke have nogen større betydning i et velfungerende og produktivt samfund som det danske.

Det er iøvrigt også naivt at forestille sig en alderspyramide, der ser ens ud generation efter generation. I takt med at folk lever længere, vil det selvfølgelig forskubbe forholdet mellem børn og gamle. Skal dette fohold være konstant, skal der fødes flere, hvilket vil øge befolkningstallet. Måske til 6 milloner inden for 10 år, og til 10 millioner inden for 60-70 år.

Dette er bestemt ikke ønskeligt. En anden mulighed for at sikre et kostant forhold mellem unge og gamle er at bruge den nu afdøde professor Johannes Sløks ide om, at man burde holde bestanden nede, ved at nedskyde en vis procentdel af de gamle hvert år. Men så får vi nok FN på nakken, og det er bestemt ikke nogen ønskelig løsning. Vi foretrækker naturlig afgang.

Istedet for at snakke om flere hænder, skulle man realisere dem der er, ved at omstrukturere samfundet, så mennesker flyttes fra uproduktive job som posekiggere, administratorer, skatteopkrævere, licensklapjægere, kontrollanter og papirnussere, til mere produktivt arbejde.

Desuden går der p.t. masser af veluddannede arbejdsløse rundt, der bliver afvist af et snobbet arbejdsmarked, fordi de tilfældigvis ikke er kvinder, unge og smukke, eller ikke har de rette venstreforvirrede meninger.

Med færre børn kan der ligeledes spares en masse penge på skoler, vuggestuer og børnehaver, og med færre børn er det ikke nødvendigt at opretholde så stor en produktion som idag, da børn jo hører til de mest ressourcekrævende forbrugere overhovedet.

Går produktionen således en smule ned, så er det en pris der er værd at betale.
Det bliver rart at kunne trække vejret lidt mere frit, uden at skulle drukne i, betonklodser, motoriserede køretøjer, vindmøller og skrigendende møgunger.

I sidste uge klagede nogle miljøtosser over, at de kongelige ikke var gode rollemodeller mht. miljøet.
Det blev i fulde alvor foreslået, at Amalienborg skulle have solfangertag, og at Dronningen skulle køre i el-bil.
Det næste bliver vel en grim vindmølle på slotpladsen.

Selvom det kun kan være identitetssvage eller ubegavede mennesker, der har behov for at se de kongelige som rollemodeller, så ville det måske være en god ide, om kongehuset gik i front, og for fremtiden lod være med at sætte flere ressourcekrævende børn i verden.


Ih ja, hvor er vi få mennekser i Danmark !
Her ses befolkningsudviklingen for de seneste 45 år.

1 kommentar:

ZILLE <3 sagde ...

FØJ FOR SATAN INGEN UDDANNNNNEESLEL OG DERFOO R INGEN FORM FO RCO" JEG HADER JERRRRR KNUZZZZ ZILLE <3