søndag den 16. januar 2011

Et muligt rødt rædselskabinet !

Grum Science Fiction !

Politisk har det været en udmærket start på det nye år.
Lars Løkke har endelig taget mod til sig, og gør op med efterlønnen. Ikke fordi vi tror, at det vil få flere mennesker i arbejde, men principielt er det forkert at man kan trække sig tilbage som 60-årig når man er rask og rørig. Og rask, det SKAL man faktisk være, ifølge reglerne, så al den snak om de nedslidte er forkert. Nedslidte skal - ligesom ordningen faktisk kræver idag - søge førtidpension.
Det har hele tiden været sådan, at man skal være RASK for at få efterløn. Det fortæller journalister og politikerne bare ikke noget om.

Derudover har det næppe forbigået nogens opmærksomhed, at Lene Espersen er blevet afløst som politisk leder af Lars Barfoed.I princippet hilser vi ethvert skifte på en top velkommen, når der er tale om at en kvinde under 50 må vige pladsen for en mand over 50.

Derfor foretrækker vi bestemt også Barfoed som ny leder, selvom han generelt er en tør embedsmand og teknokrat, og tillige en stor tilhænger af den ytringsfrihedsfjendske paragraf 266 b.

Barfoed bliver kun en overgangsfigur, der skal tage skraldet ved det kommende valg. I løbet af 5 år står yngre folk klar. Den glatte, men venligt udstrålende Mads Leebech, eller den lidt mere hårde og klassisk-konservative Rasmus Jarlov vil være gode bud på en fremtidig leder.

Problemet for de konservative er dog langt større end personen Lene Espersen. Selvom hun aldrig har været vores kop te, så er hun offer for en pressehetz, hvor nogle få harmløse sager er blevet blæst op til det helt store. Det viser, at journalisterne og de politiske kommentatorer har en stor indflydelse på den offentlige oppinion.
.
De konservatives egentlige problem er, at de ikke har nogen klar politik længere, og dermed ingen berettigelse. Desuden har de den svageste folketingsgruppe nogensinde. Der er meget langt fra Schlütters stærke hold i 80erne, og så til de hjerneforblæste karriere-konfirmander der repræsenterer partiet idag.
.
Og så blev det ugen, hvor Ole Sohn, der er tiltænkt rollen som økonomiminister, fik gjort blå blok en stor tjeneste ved at udstille sin grænseløse uvidenhed om økonomi. Det var en på een gang lattervækkende og pinagtig oplevelse at se ham folde sig ud i DR2s deadline, hvor han vha. lego-klodser skulle forsøge at forklare S-SFs håbløse "Fair Løsning"-plan.

Giv endelig Ole Sohn mere taletid, for bedre propaganda kan blå blok da næppe få, når
denne - i bogstaveligste forstand - "Klodsmajor" folder sig ud.

Lørdag kunne man i Børsen læse om en fortrolig rappot bestilt af erhvervslivet, der sætter navne og ansigter på en mulig S-SF-regering efter et kommende folketingsvalg.

Vi har ikke lagt skjul på, at vi mildest talt ikke er begejstrede for den nuværende VK-regering og alle dens gerninger, og alt dens forbudsvæsen. At vi ikke bryder os om ret mange af de nuværende minstre er heller ingen hemmelighed.

Men hvis man har overvejet at stemme på de røde for at straffe de blå, så bør man nok lige tænke sig om en ekstra gang, og først tage et kig på det mulige rædselsscenarium der venter.

Selvfølgelig er det gætteri, men er - efter vores skøn - et forholdsvis realistisk gæt, som rapporten kommer med. Tjek selv ud her :


Selv folk som Tina Nedergaard, Inger Støjberg, Lene Espersen og Hans Christian Schmidt virker helt fornuftige og kompetente sammenlignet med denne "idioternes vagtparade", som er klar til at tage over, når Løkke ikke har mulighed for at trække valg-pinen længere ud.

Det ser íkke rart ud :

Lego-klodsmajoren, Ole Sohn, som økonomiminister. Nå ja, hvorfor ikke. Polen og Sovjetunionen havde jo også en "forsyningsminister".
Man må være glad for, at det trods alt vil være økonomer og embedsmænd der styrer slagets gang, og at minsteren udelukkende skal optræde som krænsekagefigur.

Den komplet kulturløse Mogens Jensen som kulturminister ! Hvis, og vi siger udtrykkeligt hvis, der endelig skal gives skatteydermidler til kulturstøtte, så bør midlerne gå til kvalitet fremfor kvantitet.
Mogens Jensen ønsker at tage pengene fra den klassiske musik og give dem til rockmusik, der ellers klarer sig fint på markedets præmisser. Desuden ønsker han at nedlægge den hæderkronede Gamle Scene på Det Kongelige Teater. Vi kan kun sige : FY FOR SATAN DA !

Mogens Jensens eneste kvalifikation er at han er god til at parodiere Poul Nyrup. Men hvorfor skal han også forsøge at LIGNE ham udi det politiske ? (Endog så meget, at han blev valgt i Nyrups tidligere kreds).
Webmaster er eksempelvis også god til at parodiere Hitler, men det får mig da ikke til at blive nazist af den grund.

Villy Søvndal som udenrigsminster. Så skal vi tilbage til 70er-politikken med had til Israel og USA, og have kørt vesten i defensiven overfor diverse slyngelstater.

Benny Engelbrecht som forbrugerminsiter. Benny Engelbrechts politiske engagement har primært været en række pjattesager, som bla. et krav om, at SMS-stemmerne i X-faktor skulle tælles om !
Rart at vide, at vi får en minister, for hvem intet er for småt og ligegyldigt.

Helle Thorning Schmidt som statsminsiter. DET har vi ofte kommenteret på, så det er overflødigt her. Hun er inkompetent og opportunistisk i en så skamløs grad, at det er utroligt at hun kan slippe godt afsted med det.

Miljøtossen Dan Jørgensen som miljøminister. Miljø og CO2 er mandens evangelium, undtagen når det gælder ham selv. Den 1. maj forrige år fløj han rundt til en række møder i en privat helikopter ! Hans ynkelige forsvar for dette var, at han have KØBT nogle CO2 kvoter.
Magen til dobbelmoralsk snik-snak skal man lede længe efter. Selv på Christansborg !

Desuden bør han vel passe det arbejde i EU som hans vælgere har tildelt ham ? Eller måske ikke ! Spørgsmålet er nemlig hvor han gør mest skade. EU skubber kraftigt bag på miljø-vognen, og forsøger at styre borgernes adfærd ned i mindste detalje. Eksempelvis var det EU der fandt på at forbyde den gode gamle glødepære. Det værste er næsten ikke dette idiotiske tiltag. Det værste er, at folk bare finder sig i det.
Når borgerne gradvist finder sig i mere og mere, vil de til sidst finde sig i hvad som helst, og som en lydig flok kvæg helt ukritisk følge alle stats- og EU-direktiver.
.
Selvom vi bestemt ikke bryder os om den nuværende regering, så nytter det ikke noget at skifte noget dårligt ud med noget værre.
Hvis man skal vælge mellem influenza og leukemi vil de fleste trods alt vælge influenzaen, selvom man bestemt helst var den foruden.
.
Derfor bliver valgdagen en trist dag. Lidt ligesom et tag-selv-bord, hvor man kan vælge mellem nattergale-unger i halvfordærvet tatar-sauce og flodhestefækalier i klorin.
Velbekomme !

Ingen kommentarer: