lørdag den 6. juni 2009

Verdens ældste erhverv er i fare !


Verboten !

Af Professor Glidecreme ( Gæsteskribent)

Jeg har altid begrædt alle de ærværdige gamle fag, tidens store ragekniv har sendt under dybe mulde: tagtækkere, emaljemalere og karetmagere.
.
Det har imidlertid aldrig været direkte forfølgelse, der har været årsagen til dette fagholocaust, men udviklingen. Det lever vi med, og tager så indimellem en sentimental tur på Frilandsmuseet.
.
Derfor ser jeg med stor frygt, at små tyrenakkede feminister uden naturlig kropslugt, langer ud efter menneskehedens ældste erhverv. De hævder, at der ikke findes lykkelige ludere, uden at spørge til, om der nogensinde har levet fx lykkelige tagtækkere. Og har man spurgt de mange tilsyneladende tilfredse ludere om, hvorfor de ikke istedet gik ind i andre brancher under opsvinget.
.
Jeg er ikke liberalist, men den siddende regering burde faktisk træde i karakter i denne sag, for det er jo trods alt et ærkeliberalt fag, der er i fare.
.
Renser man spørgsmålet for alle tidens mest fimsede og frelste standpunkter (svensker-etik), bør man nok overveje, om vi med et eventuelt forbud ikke nærmer os de mest ækle eksempler på statsstyring og kommunisme.
.
Hertil skal vi så indregne vel omkring 5-10.000 ufaglærte kvinder, der må melde sig i arbejdsløshedskøen. Herrtil må påregnes tab indenfor tilbehørsbranchen (kondomer, glidecreme, påspændingsdildoer m.m.). Konsekvenserne er uoverskuelige.
.
Sådan sagt lidt spidst, må femierne vælge om de i almindelighed tager deres medsøstre for ualmindelig nemme at lokke til sex mod betaling, eller om det - når nu faget er så gammelt - har sine naturlige årsager.
.
Vi mænd er vel kun skyldige i at være mænd. Uanset hvor meget sæd vi end leverer, er vi jo af natur gennemgående usædelige. Sådan er det!
.
Og hvad med alle de prostituerede af mandskøn, der har fået en karriere på bagen. De kan vel dårligt sidde på en stol efter en helt almindelig arbejdsdag. - Eller forrette uden svære kvaler. .
Dem taler man ikke meget om.
Kommer faget under statslig kontrol, ville vi i væsentlig grad kunne nedbringe alfonseri, vold, narko og anden foragtelig aktivitet.
.
Jeg synes, at man i stedet bør fremme dette i øvrigt for samfundsøkonomien glimrende fag. Lægetilsyn, skattebillet og ordnede forhold kan gøre Danmark til et indbringende kraftcenter for de undertrykte og kriminaliserede brødre i det øvrige Skandinavien. Og så kan vi også fylde de store huller krisen har lavet indenfor hotel- og restaurationsbranchen.

Ingen kommentarer: