onsdag den 10. juni 2009

Tillykke til Prins Henrik !


Tillykke, Henrik !

Her i partiet er vi republikanere.
Men vi vil gerne ønske Prins Henrik tillykke med de 75 år i morgen.

Morgendagens 75-års fødselar, Prins Henrik, udtaler :

"Jeg vil blive ved med at stå fast ved det ... Jeg håber, at mænd vil blive lige så ligestillede som piger. Og så vil jeg vende den om og stille spørgsmålet til befolkningen: Hvad synes I om ligestillingen?

Hvad betyder det at blive "lige så ligestillede" ?

Prins Henrik taler røversprog, som han har gjort siden 1967, hvor Webmaster morede sig over hans tale til Margrethe : "Væd det ær æn ære, Danbro å bære".

Men udover det, synes vi, at Prins Henrik er blevet mobbet mere end han har fortjent.
.
Han har opdraget sine sønner i en god ånd.
Frasagt den evnesvage 68-pædagogik, og givet sønnerne nogen på kassen, og tvunget dem op på hesten.
.
Og selvom resultatet er tvilsomt, er det al ære værd.

Kronprins Frederik sagde jo selv : "Den man elsker, tugter man. Papa - vi tvivlede aldrig på din kærlighed "

Vi ønsker fødselaren tillykke.

2 kommentarer:

spot sagde ...

Til mit kulsorte højrehjertes mørkeste fryd, er det kommet til mit kendskab, at alle de små uvaskede venstreaktivister inde i et område i København, der en tid endnu officielt kaldes Nørrebro, endelig bliver vasket. Ganske vist på det offentliges regning, men hvad skal man gøre.

Nogle gode kraftige vandstråler, der meget belejligt kan tilsættes et probat vaskemiddel, kan bringe en masse spændende nyt for dagen, man længe i sit stille ligusterfascistsind har gået og snurret over: Hvad er der egentlig under alt skidtet, kludene, hætterne og det, der normalt gror tre cm over hjernen på et almindeligt menneske? Danskere, richkids, feminister, komikere eller måske ligefrem kontrarevolutionære højrekræfter, der har infiltreret dette fantastiske, kulturudviklende miljø. Eller måske ligefrem nogle indtil dato sjældent observerede eksemplarer af det sidste nye skud på menneskeracens brogede stamtræ, der af biologerne er blevet klassificeret homo snotunge.

Man må håbe, at disse u/væsener ikke kommer alvorligt til skade, når deres små tynde aktivistkroppe drives henover kulturfabrikken Nørrebros vejbelægning. Og at deres små hashlunger ikke sprænges af al den utilsigtede vold, de vil udøve for vores skyld i kampen mod det sidste tiårs voldsomme undertrykkelse, racisme og altmuligtfobi, ingen andre end de selv kan få øje på.

Elefanten sagde ...

Frederik IX’s kone kom fra Sverige og hed Ingrid. Hun var svigermor til Henrik. I 1972 aftalte regeringen med svigermor, at hun kunne fungere som rigsforstander. Ingrid var da omkring 61 år gammel.
Jeg tror, at Henrik vil have samme rettigheder som svigermor. Og det er vel også rimeligt nok, set i et ligestillingsperspektiv.

Også tillykke til Henrik fra denne skribent.