tirsdag den 2. juni 2009

Staten bryder sig ikke om gode nødder !

Hvis man spiser nødder, har man mindre risiko for at dø af hjertesygdomme, men regeringen hæver alligevel afgiften med 25 procent i sin skattereform.

Det skriver Netaviens 180 grader.

Og det viser, at statens afgiftspolitik ikke bygger på sundhed, men blot er en pengemaskine.

Hvorfor skal befolkningen straffes for at spise flerumættede fedtsyrer og antioxiadanter, der nedsætter risikoen for hjerte-kar sygdomme ?

Det viser blot, at staten er ligeglad med folkesundheden.

Den tænker udelukkende på at få penge i kassen.

Den danske stats hykleri og pengegriskhed er så åbenlys.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er blot endnu en fejl, ligesom de lagde afgift på sukkerfrit slik. Ups, nu tør de ikke erkende, at de simpelthen har sovet i timen, da de planlagde afgiften. Så nu kan fattigrøve ikke engang mere mæske sig i sundt slik som nødder og rosiner, men må ty til alternativer som chips fyldt med transfedtsyrer og andet godt. Hvem påstår i øvrigt, at der er sukker i mandler, peanuts og nødder? Staten burde erkende fejlen, eller skamme sig noget så nederdrægtigt.

Letsindig sagde ...

Selvfølgelig er feminazi-staten negativt indstillede overfor gode nødder. Mænd skulle nødigt have nogle fornøjelser her i livet.

Anonym sagde ...

Gode nødder og høj cigaføring ses hos vor ven Berlusconi:http://www.elpais.com/recorte/20090605elpepuint_7/LCO340/Ies/huespedes_finca_Il_Cavaliere.jpg

Anonym sagde ...

Fornøjet Berlusconi

http://www.elpais.com/recorte/20090605elpepuint_7/XLCO/Ies/20090605elpepuint_7.jpg