tirsdag den 16. juni 2009

Det fortravlede og forkælede menneske forventer gourmetmad på flyene !

Dårlige rejseoplevelser,
Dårlig mad.
Men det er jo billigt, og det er åbenbart det der tæller !


"Engang da mor var dreng var flymad spændende og lidt af en gratis fornøjelse, men i dag ligner det oftest en gang slatten pasta med lunken sovs."

Det står at læse i dagens udgave af Æh-Bæh-Bladet.

Men man ligger vel som man har redt.

Når man har så travlt med alting : Hurtige biler, hurtige Buddhaer, hurtige orgasmer, hurtige måltider, og så skal det ovenikøbet være billigt - ja- så må det man får være : LORT.
Man får hvad man betaler for.

Forventer man et 4-stjernet gourmet-måltid, når man har givet nærige 499 kr. for en forurenende flyvetur til Rhodos ?

H.C. Andersen sagde : "At rejse er at leve".

Hvorfor skal det fortravlede menneske kunne klare en tur til Istanbul på 3 timer og 18 minutter ?
Hvad er det der haster så meget ?

Vil man have en æstetisk oplevelse, kunne man jo tage en tur med Orient-Expressen, og opleve Europa køre forbi, medens man sad i spisevognen og indtog Ungarsk Gullash.

Istedet vælger folk - disse klimahyklere - at sætte sig op i en af disse forurenende helvedesmaskiner, og æde dårlig mad, og ikke se på noget under deres rejse.
Og så forventer de ovenikøbet GOD mad, selvom de næsten har fået billetten gratis.

Det vestlige menneske er blevet fortravlet, og fravælger kvalitet, og tilvælger lort, fordi det gælder om at betale så lidt som muligt, og få det hele så hurtigt som muligt.

Og så brokker man sig alligevel, selvom hele miseren skyldes, at ens muldvarp har siddet for dybt i lommen, og man har alt for travlt i livet.

Søren Kierkegaard sagde det meget rammende i Enten-Eller

Af alle latterlige Ting forekommer det mig at være det allerlatterligste at have travlt i Verden, at være en Mand, der er rask til sin Mad og rask til sin Gjerning.
-
Naar jeg derfor seer en Flue i det afgjørende Øieblik sætte sig paa en saadan Forretningsmands Næse, eller han bliver overstænket af en Vogn, der i endnu større Hast kjører ham forbi, eller Knippelsbro gaaer op, eller der falder en Tagsteen ned og slaaer ham ihjel, da leer jeg af Hjertens Grund.
-
Og hvo kunde vel bare sig for at lee? Hvad udrette de vel, disse travle Hastværkere? Gaaer det dem ikke som det gik hiin Kone, der i Befippelse over, at der var Ildløs i Huset, reddede Ildtangen? Hvad Mere redde de vel ud af Livets store Ildebrand?"

Kan det siges bedre ?

Slatten pasta og smagløs lunken sovs.
Fortravlede nasserøve er ikke bedre værd.

Ingen kommentarer: