tirsdag den 9. juni 2009

Politikerne på vandvognen. Det var på tide !


Ja !
Se så at komme igang med vandslangen !

"Politiet har indkøbt en vandkanon, og den kan måske allerede komme i brug, når der i december afholdes klimatopmøde i København, skriver Ritzaus Bureau. Det kommer ifølge justitsminister Brian Mikkelsen an på, hvordan begivenhederne med demonstrerende venstreekstremister udvikler sig, skriver han i et svar til Folketingets retsudvalg."

Det skiver netavisen 180 Grader.

Vi kan kun sige :

Det var også på tide.

Eller snarere :
30 år for sent.
At sprøjte lidt koldt vand i hovedet på sådan en flok anti-demokratiske og voldelige psykopater.

Vandvognen skulle have været frem i 1968 på Vor Frue Plads, og givet de forkælede studenter et styrtebad.

Og i 1971, da Robert Mcnamara
blev overfaldet af svenske femi-tosser.

Man skulle for længst have brugt skattemidlerne på at give politiet nogle relevante magtmidler, fremfor at forære de autonome ungdomshuse og bistandshjælp.

4 kommentarer:

spot sagde ...

Mit kulsorte højrehjerte blev i et jublende splitsekund sortere end den sorteste over at erfare, at alle de små uvaskede venstreaktivister ude i et område i København - der en tid endnu kaldes Nørrebro - endelig bliver vasket.

Nogle gode kraftige vandstråler, der meget belejligt kan tilsættes et probat vaskemiddel, vil øjensynlig bringe en masse spændende nyt for dagen, man længe i sit stille ligusterfascistsind har gået og snurret over: Hvad er der egentlig under alt skidtet, kludene, hætterne og et par cm over det sted, hvor vi andre har hjerne? Mennesker, danskere, richkids, feminister eller måske ligefrem kontrarevolutionære højrekræfter, der har infiltreret dette fantastiske, kulturudviklende miljø. Eller et af naturens luner efter årtiers forurening: blandingsracen homo snotunge.

Man må håbe, at de unge mennesker ikke kommer alvorligt til skade, når deres små tynde aktivistkroppe drives henover kulturfabrikken Nørrebros vejbelægning. Og at deres små hashlunger ikke overstrenges af al den utilsigtede aktivitet, de vil udøve for vores skyld i kampen mod den voldsomt stigende undertrykkelse, racisme og altmuligtfobi, ingen andre end de selv kan få øje på.

Anonym sagde ...

Hørt!
Ja, det var på tide.
Var det dog ikke bedre og fylde den op med peberspray?
Eller endnu bedre, at fylde den med benzin og bruge den til kæmpe lighter/flammekaster.
Så kunne den samtidig tage en tur igennem christiania.

spot sagde ...

Til mit kulsorte højrehjertes mørkeste fryd, er det kommet til mit kendskab, at alle de små uvaskede venstreaktivister inde i et område i København, der en tid endnu officielt kaldes Nørrebro, endelig bliver vasket. Ganske vist på det offentliges regning, men hvad skal man gøre.

Nogle gode kraftige vandstråler, der meget belejligt kan tilsættes et probat vaskemiddel, kan bringe en masse spændende nyt for dagen, man længe i sit stille ligusterfascistsind har gået og snurret over: Hvad er der egentlig under alt skidtet, kludene, hætterne og det, der normalt gror tre cm over hjernen på et almindeligt menneske? Danskere, richkids, feminister, komikere eller måske ligefrem kontrarevolutionære højrekræfter, der har infiltreret dette fantastiske, kulturudviklende miljø. Eller måske ligefrem nogle indtil dato sjældent observerede eksemplarer af det sidste nye skud på menneskeracens brogede stamtræ, der af biologerne er blevet klassificeret homo snotunge.

Man må håbe, at disse u/væsener ikke kommer alvorligt til skade, når deres små tynde aktivistkroppe drives henover kulturfabrikken Nørrebros vejbelægning. Og at deres små hashlunger ikke sprænges af al den utilsigtede vold, de vil udøve for vores skyld i kampen mod det sidste tiårs voldsomme undertrykkelse, racisme og altmuligtfobi, ingen andre end de selv kan få øje på.

Webmaster sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.