tirsdag den 9. juni 2009

Ikke megen spas i osere !

Skod !

Her i sommervarmen har vi åbnet mulighed for gæsteskribenter.
Vi er jo demokrater, og lader andre komme til orde.

Dagens gæsteskribent :

TOLDKONTROLLØR KNAGSTED :

"Som enhver butiksansat ved, er der er ikke megen spas i osere.

Hans velærværdighed, webmasteren af DHS, har næppe ret i sin udlægning af staten som mangearmet tyveknægt. Den foreslåede afgiftsforhøjelse på tobak vil snarere sende flertallet af de opskræmte selvforgiftere direkte på en kold tyrker. Og vil, som mange kolde tyrkere verden over, snarere lave huller i statskassen.

Skal hans selvsamme velærværdighed endelig skvulpe så hidsigt i blækhuset, burde det være over, at ingen danske politikere med indflydelse til dato har foreslået et totalt rygestop eller et direkte forbud. Her er noget, at gå efter. Riv hykleriets klædebon af politikerne, Webski, og flå hårdt med dine små nikotingule negle hårdt i deres løse kød!

Jacob Axel Nielsen har klogelig valgt den metode, der kan få hvad som helst igennem hos det velfærdsløvede vestlige menneske: Salamimetoden! Grundig og årelang moraliseren og med et snuptag justeres tommeskruerne. Der jamres og murres lidt i krogene et stykke tid, men man ender altid med at falde til patten.

Se bare på rocker- og autonomkriminaliteten, den efterhånden uendelige indvandring, buspriserne, ophævelsen af Danmark og Tøger Seidenfaden. Alt sammen utåleligt, men vi ender gerne med at omfatte det med en sælsom form for resignationens kærlighed. Danmark er en kærlighedens (resig)nation.

Ingen kommentarer: