mandag den 4. maj 2009

Borgeren er retsløs i skattehelvedet !

4. maj 1945 : Lukket på grund af glæde !


4. maj 2009 : Lukket på grund af skatteplyndring !


Venstre har et fint ordsprog der siger "Mennesket før systemet".

At der er lang vej fra ord til handling viser dagens nyhed på skatteområdet, nemlig at det fremover igen skal være omkostningsfrit for Skat at anlægge grundløse sager mod skatteborgerne.
Dette er intet mindre end en skandale, og viser til fulde, at VK-regeringen sætter systemet, og støttehjulet Dansk Folkeparti, over mennesket.

I sin tid tog regeringen ellers den fornuftige beslutning, at borgerne ikke skulle betale sagsomkostningerne, hvis man uberettiget var blevet anklaget for såkaldt skattesnyd.
Men nu rulles tiden tilbage til de socialdemokratiske dage, hvor systemet gratis kunne anklage borgeren for hvad som helst.

Sigtet synes klart :

Nu kan statens malkemaskine risikofrit forsøge at hive endnu flere skattekroner op af lommen på folk, end det i forvejen legaliserede statstyveri tillader.
Ved at lade den anklagede betale dyre sagsomkostninger uanset udfaldet, håber man på, at flertallet bare siger javel og amen til ethvert urimelig skattekrav, og betaler ved kasse et uden vrøvl.

Det er gennemført ulækkert og fascistoidt, og burde være på kant med menneskerettighederne, at en stat på nærmest kafkask vis kan anklage en borger, og derefter lade ham betale udgifter til en retssag, som domstolene har frifundet ham i.

Danskere, der endu ikke er blevet ramt at den omsiggribende historieløshed, plejer at sætte lys i vinduerne her den 4. maj for at fejre befrielsen, og nazismens nederlag.

Spørgmålet er, om der snart er noget at tænde lys for mere.
Danmark er blevet et rød-fascistisk samfund, der frarøver borgerne deres penge, deres frihed og deres værdighed.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jo mere man ved hvor man har Venstre, desto bedre ved man hvor man ønsker dem hen.

Anonym sagde ...

Dyrk ikke menneskerettighederne. Lær det dog.
At forvente nogen logik eller refærdighed i et system med en skatteprocent som den her i landet gennemsnitlige er - set herfra - umådeligt naivt.
Peter Buch