fredag den 19. september 2008

Venstre vil øge straffen våbenbesiddelse

A Clean-living Man, with a Gun in his Hand !
Død over våbenloven !

Venstre, der efterhånden er så uliberalt et parti, at det kan få selv en Karl Marx eller en Jürgen Habermas til at ligne frihedsorinterede mennesker, er nu på banen med et nyt forslag, der skal øge straffen for våbenbesiddelse.
.
Hvorfor skal hysteriske bløddyr konstant forhindre os i at forsvare os ?

Forsvare vores familie og vores ejendom ?
Det eneste loven gør er at give de kriminelle større spillerum.

En afvæbnet befolkning står forsvarsløs tilbage. Og når gangsterne hærger, er der ingen hjælp at hente fra systemet.
.
For politifolkene er enten på afspadsering, eller på latterlige hash-razziaer på Christinia.
.
Venstres Inger "Støjsender" er kommet med en interessant udtalelese til Jyllands Posten
.
Det er fuldstændig uacceptabelt, at banditter og tåber gør livet usikkert for helt almindelige danskere "

Vi kan ikke være mere enige.
Hun glemmer bare, at banditterne er de politikere, der nægter borgerne retten til selvforsvar.

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

Lad os gøre det til et borgerkrav til næste valgkamp, at borgerne skal have ret til selvforsvar.
De misbrugte ord selvjustits og selvtægt skal ikke længere have plads iblandt os.
Politiet er fortid for borgeren.
Nu er de kun til for det politiske begreb samfundet.

falkeøje

Balder sagde ...

Hvis Venstre, tåberne i Dansk Folkeparti (det er første gang jeg anvender dette ord om det parti jeg nødtvunget må stemme på) og Inger Støjberg får deres vanvidsforslag gennemført kunne et voldsoffer som den københavnske urmager Michael Woollhead i fremtiden ende i spjældet i et år.

Der er sikkert en del mennesker der har valget mellem at have et ulovligt våben liggende og at være sikre ofre ved det næste overfaldsforsøg.

Anonym sagde ...

Lad mig eksemplifiere hvor syg Danmark er blevet. Det kan være nødvendigt, da flertallet af danskerne lever et almindeligt velfærdsliv i statens vold, og derfor ikke kender Danmarks andre bagsider.

Det er en 10 år siden, at jeg kom hjem fra arbejde til min lille gård langt ude på landet. Jeg opdagede til min skræk, at hoveddøren stod åben, og da jeg kom ind kunne jeg se, at der havde været ubudne gæster, og efter omfanget af det stjålne, i en stor varevogn.

Mit hjem var ribbet. Værst af alt var mine 2 workstations og al backup stjålet. Sammenlagt for over 150.000 kroner var stjålet. Samt uerstatteligt arbejde. At forsikringsselskabet Tryg opførte sig som svin, var til at leve med. Udsigten til en retssag fik dem på plads. Det værste var politiet.

De kom i form af en uniformeret betjent af århustypen. Han optog ikke rapport, men noterede dog sted og dato, og det skøn over det stjålne, som jeg opgav.

Efter en tid blev jeg ringet op af politiet. De havde fundet mit jagtgevær hos en gammel kending. Ikke andet. Jeg ville høre nærmere. Efter en tid henvendte de sig og meddelte, at der ikke var fundet andet. Da jeg spurgte, om de ikke kunne læne sig lidt op af tyvene, fik jeg med forarget stemme en forelæsning om, at det kunne man da ikke.

Efter en tid igen fik jeg at vide, at jeg kunne afhente mit jagtgevær, hvis jeg medbragte mit jagttegn. Jeg fortalte, at et sådant havde jeg ikke, da mit jagtgevær var købt 35 år tidligere, hvor der ikke var krav.

Så vågnede politiet. Jeg regnede bagefter ud, at kriminalbetjenten havde kørt med en gennemsnitshastighed på over 110 kmt, hvor han måtte køre 80. Jeg blev anklaget og dømt. 3500 kroner i bøde og min gamle Bühler blev ødelagt.

Ud af denne episode kom der altså det resultat, at de kriminelle gik fri, og jeg blev straffet.

Jeg har svoret, at den dag jeg ser en betjent i nød, så kigger jeg den anden vej. Staten og dens politi er nyttige og ordentlige borgeres fjender og forbrydernes venner.

Jeg har desværre flere andre eksempler.

Mvh. Børge.

Webmasteren sagde ...

Falkeøje :

Helt enig.
Det bør være et kardinalpunkt ved næste valg.
Hvorfor er det gangstere og morderbander, der skal terrorisere dig og mig ?

Og ja- man må gøre op med sig selv : Vil man risikere et år i fængsel for at have et våben, eller vil man risikere sit liv, fordi man ikke har et ?

Balder :

Helt enig.
Men hold dig fra DF.
Det er et forbudsagtigt og småsocialistisk parti.

DF har nogle gode holdninger på retspolitiken, men er selvfølgelig i lommen på Lommeknivs-Lene og Inger Stjøjsender.

Hold ud, til De Højreorinterede Svin / Danmarks Reaktionære Parti kommer til.

Børge :

Vi føler med dig.
Det er typisk for Danmark, at forbryderen bliver gjort til offer, og offeret bliver gjort til forbryder.

Samfundet er komplet ulækkert, og den sag du har været ude for burde faktisk bringes for menneskerttigheds-domstonen.


MVH.
Webmasteren

Anonym sagde ...

Iøvrigt - Den her historie fandt jeg på lystfiskersiden 123nu.dk. Vi må håbe, at det er løgn.

"
For ca. en måned siden indleverede jeg i god tro, min Leatherman Wave til reparation hos min lokale forhandler. Han videresendte den så til importøren,Zippo Danmark, der er jo 25 års garanti.
Ca. 14 dage efter ringende forhandleren og fortalte at importøren havde afleveret kniven til politiet, da den var ulovlig, enhåndsbetjent og låsbar.
Har talt med importøren et par gange, men de siger at de har en klar aftale med politiet om at de skal aflevere ulovlige knive til dem.
Igår fredag ringede politiet så og sagde at de fremsender et bødefolæg på 5000,- kr.
Jeg har forespurgt importøren om de ikke barew havde kunnet kontakte mig og sige at min kniv er ulovlig og jeg har to muligheder, enten at de destruerer den eller at den bliver afleveret hos politiet med bødeforlæg til følge. Men det må de ikke.
Er det god service fra Zippo Danmark, som jo trods alt selv har solgt kniven engang???
Se i øvrigt selv deres hjemmeside med en Wave modell, den der vises, hvis man klikker på den er også den ulovlige model!!
"

Mvh. Børge.

Anonym sagde ...

Jeg afventer med ængstelse på at store og mellemstore fiskestænger bliver forbudte.

Dels medvirker disse genstande til den globale opvarmning, tømning af verdenshavene, dels kan de bruges som våben og dels påvirker de mænds fertilitet.

De rød/liberale fjolser sidder tungt på magten :(

Som Falkeøje så rigtigt bemærker, så er politiet kun til for at beskytte eliten og til at holde voldelige idioter af den ene eller anden observans i skak. Vi mangler på dette kontinent restlig konsekvens og arbejds- og opdragelseslejre til asociale elementer.


/Tolder (neofascist)

Anonym sagde ...

Synes det er væsentlig mere skræmmende end Børges historie at høre hvor ensidigt der argumenteres for våben her...

Selvfølgelig skal man forsvare sig selv... Men prøv lige og kig på USA og forklar mig så lige igen hvor god en ide det er at Gus og hver mand har adgang til våben. Jeg har også masser af 'syge' historier - hvem har ikke det.
Gu' fanden kan man føle afmagt over at blive uretfærdigt behandlet, men læøsningen er sq da ikke legalsering af våben. Tør øjnene - og hvis I er så forbandet bitre så skriv dog nogle breve til jeres politikere...

Drop alt det der 'øje for øje' bullshit og prøv at sprede lidt god kærlighed og karme i stedet for al den bitterhed.