lørdag den 6. september 2008

Danmark medvirker til massemord

Duer ikke ! VÆK !
Sikke et fremkridt vi har gjort i møgkælingernes Danmark !
Nu skal det danske evangeiium udbredes til resten af den vide verden !
Ned i vores racehygiejniske skraldespand, fister !På Færørerne har man en yderst fornuftig lov.
Den siger , at forsterfordrivelse er mord.
Det er vi helt enige i.

At smide et lille forsvarsløst barn i skraldespanden er naturligvis mord, og et klart udtryk for den feminazistiske egoisme der hersker i vores lille lorteland.

Kællingestater over hele Vesteuropa sanktionerer denne forbrydelse.

Nu har en organisation i Danmark ligefrem opfordret færøske kvinder til at komme her til landet og æde abortpiller, så deres uønskede afkom kan skrabes væk.

Det svarer til at et asiatisk rejsesleskab inviterer danske pædofile ned for at have sex med 11 årige drenge, fordi det tilfældigvis er lovligt der.

Færørerne har en fornuftig holdning til fosterdrab.
Danmarks holdning er derimod nazistisk og ulækker, og ligger under for egoistiske møgkællinger.
Det være hvad det være vil.

Men nu går Danmark ud og opfordrer kvinder i andre lande til at begå forsterdrab.

Hold kæft, hvor vi skammer os over at være borgere i dette lille modbydelige lorteland !

Dänemark : Sieg Heil !

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Her forleden var der på TV2 en udsendelse om en kvinde, der havde levet som sexslave hos en psykopat i mange (var det 8 ?) år. 3 år i en kasse under en seng.

Af udsendelsen fremgik det (uønsket), at hun havde haft en uendelighed af chancer til at flygte. Helt som de østrigske kvinder. Men hun gjorde set ikke.

Intelligensforskere (og virkeligheden) har påvist, at kvinder er ringe begavede. 30 point ringere end mænd. Det forklarer en del.

Uanset hvad, så bekræfter livets store eksperiment, at kvinder ikke har hjerne til at deltage i demokratiet. Fosterdrabene bekræfter jo blot, at kvinder betragter drab som en helt fin form som prævention.

Det er fandens det her. Jeg er helt vild med damer, så vild at jeg sommetider glemmer hjernen derhjemme. Men også kun sommetider.

Mvh. Børge.

gertrud sagde ...

Det mest idiotiske er, at der er så mange muligheder for prävention, at provokeret abort burde väre en absolut nödlösning.
Kvinderne kan f.ex. starte med at tänke sig om og derefter - hvis de ikke kan beherske sig - välge den prävention, de önsker.
Abort er jo ikke engang godt for kroppen.

Anonym sagde ...

Abort er jo en rød-liberal opfindelse. Blotet for moral, blottet for næstekærlighed og helt i den personlige friheds egoistiske ånd.

Naturligvis kan der være gode årsager til en abort, men som præventiv middel er der tale om drab.

Samtidig skal homofile, på statens regning endda, kunne kunstig befrugtes, have adoptionsret og det næste bliver sikkert at bøssen Kaj skal have indopereret en livmor, taget fra en organbank, så han kan udleve sine moderinstinkter...

Moralen er i frit fald, med den liberale møllesten om halsen !


/Tolder (neofascist)