onsdag den 3. september 2008

Skal skatteydene betale for, at fodboldtosser holder sig i ro ?

FCK : Bøndby-sviin ! Vi betaler for jeres metadon !
DHS : FCK ! Skatteyderne betaler for jeres gummiceller !

Nu har FCKs små-debile tilhængere beluttet, at de vil klage over Københavns Politi, fordi de er blevet anholdt, blot fordi de opholdt sig i en risiko-zone.
.
Havde disse tabere blot to hjerneceller at bytte rundt på, ville de vide, at man holder sig væk, når politiet beder om det.
.
Københavns Politi har gjort et forbilledligt arbejde for at holde bøllerne adskilt.
Måske ville det være mere på sin plads om skatteyderne klagede over, at deres skattekroner skal gå til sådan noget pjat som at lade politiet holde nogle hjernedøde fodboldtosser i skak.
.
Primitive mennesker, der har et umådeligt fattigt liv, og lader deres frustrationer få afløb på søndage, hvor politet skal møde talstærkt op, medens hæderlige borgere skal finde sig i villa-indbrud uden politiassistance.
.
Det er ganske enkelt umoralsk, at velhavende klubber som FCK og Brøndby modtager gratis (Læs:: Skatteyderbetalt) politiassistance til at holde deres hjernedøde fans i tømme, altimens skatteyderne må spejde langt og forgæves efter politiet, når der er behov for det.
.
Her i partiet er vi ret ligeglade med sport, men for lige at pisse territoriet af, og manifestere hovedstadens hegemoni, har vi officielt støttet Københavns to store klubber : FC København og FC Amager (tidligere Fremad Amager).
.
FCK har imidlertid ageret som nogle velfærds og nasserøvs-tøsedrenge, at vi har besluttet at sætte vores 5000 Parken-aktier til salg, og satse på FC Amager som Københavns fodboldmæssige håb.
.
FCK spiller med hovedet oppe i røven, og har en tøse-ledelse, FCA kæmper med hjerte og hjerne.
.
Så vi sætter gysserne på Frank Arnesens, Søren Lerbys og Søren Krarups gamle klub.
.
Der bør trækkes en streg i sandet mellem, hvad der er offentlige opgaver, og hvad der er private.
.
Stenrige klubber, der skolver milloner af kroner ind på en kamp, må også betale de udgifter der er forbundet hermed
.
Vil man have overskudet fra en fest, må man også betal udgifterne.
Brøndby og FCK skal selv betale for udgifterne omkring en kamp, og deres fans skal smides i arbejdslejr.


1 kommentar:

Anonym sagde ...

Kunne politiet ikke bare ringe til en nabo og spørge om han ikke tilfældigvis skulle indskyde sin haglspreder eller afprøve sin flammekaster ?

Det er jo så moderne i den her banastat, at politiet beder borgerne om selv at udføre politiets opgaver .../Tolder (neofascist)