tirsdag den 7. august 2007

Giv dobbelt personfradrag til landets singler

Giv landets mange singler en økonomisk kompensation


Flere og flere mennesker i Danmark lever alene.
Alligevel er det konstant børnefamilierne der forgyldes. Dette på trods af, at det er langt dyrere at leve som single.

Mht. husleje, mad, licens og andre af livets goder, kommer singlerne af med en betydelig større procentdel af deres indkomst.
Istedet for at give børnefamilierne, der i forvejen er en udgift for samfundet, i pose og sæk, burde en del af disse midler overføres til at give singlerne en bedre økonomi.
Dette kunne ske ved at indføre et dobbelt personfradrag for ugifte der bor alene.

Forøvrigt er det i høj grad singlerne der holder hjulene igang. Mange kan arbejde længere, og skal ikke i tide og utide rende på barselsorlov, eller blive hjemme og passe syge børn.
Og det er også i høj grad singlerne der lægger pengene på landets cafeer og værtshuse, og dermed skaber vækst og arbejdspladser.

Så her i partiet vil vi arbejde for, at der snarest muligt indføres et singlefradrag der vil være mindst det dobbelte af det normale personfradrag.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åhhhhhhh tåbe over dem alle...
-man kunne fristes til at spørge dig hvor længe du egentligt vil hænge på den der cafe? Og hvad når du engang er færdig? Når du bliver ældre og har brug for nogle af samfundets tilbud, hvem skulle så varetage jobbet?
Jeg mener, os, der passer vores dejlige unger så de vokser op og bliver fornuftige individer i samfundet, eksempelvis som læger, sygeplejersker, plejere eller anden elementær samfundsfunktion. Hvis ikke vi fik de her vidunderlige unger, så var der sgu ingen til at passe egoister som dig, når I bliver gamle. Og ingen nye til at betræde cafeerne. Ingen til at købe forbrugsvarer.
Cafeliv...Hmmm. Du skulle bytte det ud med en større oplevelse. F.eks. en lille hånd at holde i.
Hej fra en rigtig glad forældrer.

Letsindig sagde ...

Lev stærkt og frit uden børnefamilier. Dø inden du blir alt for gammel!