tirsdag den 7. august 2007

Nu må forkælelsen af børnefamilierne stoppe

Ryg og drik du bare, min dreng. Skatteborgerne betaler.


Vi hører det gang på gang. Klynkeri fra børnefamiliernes side. Om hvor svært det er at få økonomien til at hænge sammen, og at man udover 2 indtægter også er nødt til at have en masse subsidier fra samfundet.

Man skulle tro at de levede på fattigdomsgrænsen, men virkeligheden er en helt anden.
Børnefamilierne rager ganske skamløst en masse offentlige midler til sig, uden at ret mange af dem har behov for det.

Det er helt iorden at folkeskolen er gratis, for det er i samfundets interesse, men at der skal gives tilskud til vuggestuer, børnehaver, fritidshjem og fanden og hans pumpestok, det er den rene galimatias.
Vi kræver, at der indføres fuld egenbetaling, og så til gengæld ydes tilskud til de der er aller mest økonomisk trængt.

Det ER altså ikke nogen social begivenhed at få børn, og forøvrigt må man gå ud fra at forældrene selv har valgt det.

Hvori ligger den højere visdom i blot bevidstløst at udbetale børnechecks til alle, dvs. også til mennesker der måske tjener mere end en million kr. om året ?

Er det ikke en umoralsk prioritering ? For pengene ville gøre mere gavn hos de børnefamilier der virkelig havde hjælp behov.
Nu går pengene reelt til dyrt mærkevaretøj, mobiltelefoner, playstations og skiture til Frankrig.
Alt sammen på skatteborgernes regning.

Ofte ser man vrede forældre protestere, når en daginstitutionsplads skal være en lille smule dyrere, eller være lidt mindre bemandet.

Jamen, hvorfor bliver den ene forælder så ikke blot hjemme og sørger for at barnet får den ægte kærlighed, fremfor pædagogers kunstige attituder ?

Vi kan ikke leve af een indtægt, lyder det, og iøvrigt vil vi også have os en kariere.

For det første kan man godt leve af een indtægt, det kommer an på hvordan man vil sætte sin levefod. For det andet skulle man måske have valgt MELLEM barn og karriere, istedet for både at skide og slå på tromme på samme tid.

Det seneste uappetitlige skud på stammen er, at de røde partier vil indføre gratis mad i skolerne. Det kunne lige passe, at alle de barnløse også skulle betale for børnefamiliernes mad.

Jamen, det er sundt og nærende, lyder det. Ja, muligt, men de forældre der ikke kan give sig tid til at lave en sund og velsmagende madpakke til deres børn er DÅRLIGE forældre, der aldrig burde have sat børn i verden.

For øvrigt fylder børn og børnefamilier alt for meget i det offentlige rum, hvor andre mennesker konstant tyraniseres af egocentrerede børn og uansvarlige forældre.

I butikker, i biografer, på restauranter og alle mulige andre steder fylder de op.
Det burde overvejes, om der burde indføres børnefri zoner.



Såfremt samfundet absolut SKAL bruge penge på børn, så vil vi foreslå at der indføres legepladser med ovenstående type forlystelse.


Ingen kommentarer: