torsdag den 12. juli 2007

Stop Amnesty International


Så står de der igen foran indkøbscentrene, de små kønne mus, der får 180 kroner i timen for at fylde den skatteplagede befolkning med pladderhumanistisk gas.

Ehhh, hulk hulk, støt Amnesty !
HVOFOR skal vi så lige det, bortset fra at give et par smådumme studerende lidt eksta i SU-godte-posen. Her står de med deres søde smil og deres fine modetøj, hvor de skamløst forsøger at lænse de skatteplagede danskere for deres surt tjente penge i "Den gode sags tjeneste". Dette tåbesksperimet er da, bortset fra FN-psykopatiet, det mest samfundsskadelige, der længe er set.
Et hurraforetagende for hysteiske kællinger. Intet andet.

Men lad os se på hvad Ammesty Intermational er for et skadeligt foretagende,
De har 3 hovedpunkter :

-Nej til tortur.

- Nej til fængslinig af politiske modstandere

- Nej til dødsstraf.

En ren skåltale, der snarere hører til hos moster Agathes 90-års fødselsdag, end til vestens selvforsvar. Er det DEN slaks retningslinier vi skal følge, så er det farvel til det vestlige demokrati.

NEJ TIL TORTUR :

Hvad er tortur ? Udtrykket kan gradbøjes !
Er det fx. tortur, når en dansk voldspykopat får brækket en negl under et forhør ?
DET mener Amnesty, medens de frækt ser igennem fingrene med, at Kina, Nordkorea, Cuba og andre kommunistiske forbrydernationer overtræder de mest basale menneskerettigheder.

Og har Amnesty forestillet sig "The Worst Case Scenario".
Hvis en eller anden Hizbolla-idiot har placeret en bombe i midten af København.
Han bliver fanget, og har 20 minutter til at fortælle hvor bomben er, inden den forvolder 25000 menneskes død.
Skal vi så bare sætte os ned i en rundkreds og spille bongotromme, eller give svinet nogle flade øretæver så han kommer ud med sproget i en fart ? Spør tosseforeningen Amesty. DEN er ikke i tvivl. Det er typisk for den slags pladdehumanistiske principryttere at sætte systemet/principperne over mennesket.
Det er altså åbenbart bedre at lade 1000-vis af mennesker dø, end at give en bombetosse en ørefigne. Så har man haft RENE hænder, og man har reddet sine renlivede idealer.
NEJ TIL FÆNGSLING AF POLITISKE MODSTANDERE
Det må være sporene fra fx. Hitlers og Stalins rædsler der skræmmer. Selvfølgelig skal man ikke generelt fængsle politiske modstandere, men folk der skønnes at være til yderste fare for statens sikkerhed gennem politisk ekstreme synspunkter, bør kunne afsondres fra samfundet.
NEJ TIL DØDSSTRAF
Heller ikke her i partiet er vi generelt tilhængere af dødsstraf, men der kan opstå krigslignende situationer, eller terrorvirksomhed, der kan nødvendiggøre brugen af dødsstraf.
Har Amnesty overvejet, om dødsstraf i virkeligheden kan redde liv ? Ganske enkelt gennem det afskrækkende moment ? Måske ville der blive begået dobbelt så mange mord i USA, hvis forbryderne ikke fik deres velfortjente straf.
Men det er jo så nemt at have rene hænde i Amnesty. Især når man ikke selv har været ude for disse modbydelige forbryderes gerninger.

Det er i samfundets interesse, at Amnesty-tosserne bliver stoppet.
Eventuelle statstilskud til dette vanvid skal ihvertfald afvikles omgående.

1 kommentar:

SACEUR sagde ...

Hvis han knækkes med tortur er han ikke hizbolla, men en svagpisser - sandsynligvis konverteret KU'er. Kamikaze folket kunne kun knækkes med avåben!