tirsdag den 10. juli 2007

Afskaf kvinders stemmeret

Kvinders stemmeret skal afskaffes omgående. Det er deres skyld, at forbudstosser som SF og de radibøsskale kan sidde i folketinget.
Det har aldrig været grundloven, af 1849s mening, at fuldkommen alle skulle have del i statens ledelse.
Kvinder er da søde og dejlige. Men det er undulater og kaniner også, men de får da ikke nogen andel i hvem der skal regere landet.
Demokratiet er gået helt amok. Selv individer der er under åndssvageforsorgen har stemmeret, så tilfældige kryds på stemmesedlen kan gå hen og afgøre et valg. Mon ikke plejeren der går med ind i stemmeboksen sørger for, at hånden bliver ført ned på SF eller Enhedslisten ?
Dette vanvid skal selvfølgelig stoppes.
Åndssvage, kvinder, hunde, straffefanger, hamstere og bistandsklienter, skal selvfølgelig ikke have indflydelse på hvem der skal lede landet, og hvordan det skal ledes.
For SÅ går det galt. Så taber vesten kampen mod terroristerne.
Dette vanvid skal stoppes NU !

7 kommentarer:

Anonym sagde ...

HVAD BILDER I JER IND AT SKRIVE SÅDAN NOGET?!? LEDE MANSCHAUVANISTER!!!!

Anonym sagde ...

jeg er helt enig, alt skulle være som i vores land!
AllAH ER STOR!
Pia er hjemmehjlæper!

Unknown sagde ...

hahahaha! Det her kan man da ikke tage så tungt. Disse mennesker udgiver sig jo (også i deres "partinavn") for at være dyr - nemlig svin.
Det er næsten synd at spilde så meget tid på at provokere folk, få jer dog en uddannelse og lær om demokratiet.

hah, ej så dumme mennesker med så idiotiske holdninger kan umugligt findes. Dette her kan kun være en joke!

Anonym sagde ...

Jeg er overbevist om at det er en joke, på lige fod med siden http://www.stopklynkeriet.nu/

Det er bare humor i vatnisser...

//polysl

Anonym sagde ...

Hvad fan den bilder du dig ind. Jeg vil nødigt lyde ubegavet men ... dit fucking, mandshauvanistiske, røv racistiske, uintelligente, forfærdelige, onde, modbydelige, klamme ting man knap nok an kalde for et menneske. Du er nok det mest modbydelige jeg nogensinde har hørt om! Jeg antager dette må være en joke, for jeg kan virkelige ikke forstille mig nogle så uintelligente og klamme somdig

Anonym sagde ...

Ganske enig - kvinders stemmeret skal afskaffes. Vort land bør ledes rationelt og logisk, og rationalitet og logik er maskuline dyder. Det er da meget sødt, at de gerne vil lege med, men lad dem nu bare koncentrere sig om det, de nu er bedst til, nemlig at opfostre børn og passe hjemmet. Det vil være det bedste for alle.

Lena sagde ...

Nej, for helvede da. Det MÅ være en joke. Intet normalt, moderne, artionelt tænkende menneske kan da mene sådan noget latterligt noget. Men selv hvis det er en joke er det ikke en sjov én. Undskyld, men det er bare rigtig plat og nederen efter utroligt mange kvinder har kæmpet lidet under deres kamp for rettigheder. Ikke så meget i Danmark fordi vi trods alt er et fredeligt og rationelt land.
angående "Anonym", der skrev d. 7. juli 2009, er du latterlig og slet ikke rationel og logisk. Jeg kan høre du er en mand, men du er virkelig ikke et særligt godt eksempel for en.