søndag den 1. juli 2007

Sæt kongehuset på aktier !

Her står Danmarks dyreste fotomodeller og vinker ud til hattedamerne !



Gud er Republikaner !!
Derfor ønsker vi at kongehuset for fremtiden må klare sig uden skatteydernes penge.

Det er uforeneligt med demokratiet, at nogle mennesker fødes til et embede fremfor at blive valgt eller gøre sig fortjent til det.
Derfor er kongehuset ikke en opgave for de danske skatteydere, men må alene financieres af de der finder det vigtigt af skabe sig en identitet gennem kongerøgelsens tåger i form af diademer, hatte og kjoler.

I verdens største frihedsorienterede land, USA, ville man korse sig over et konstitutionelt monarki.

Efter grundlovsændringerne i 1915 og 1953, hvor førstnævnte iøvrigt til stor ulykke for landet gav kvinder stemmeret, har kongehuset reelt mistet al magt.
Dengang det havde magt, var der en vis fornuft i at have et kongehus. Der kunne det udgøre en vis konservativ modvægt til visse anarkistiske og samfundsskadelige tiltag i rigsdagen, men idag hvor vi bekender os 100 % til demokratiet er det ikke længere tilfældet.

Tilbage er således kun en tom skal, hvor pseudobegivenheder som barnedåb, fødselsdage og bryllupper i kongehuset skal køre på begge landsdækkende TV-kanaler (hvilket fråds, forøvrigt).
Hvis det er den slags ligegyldigheder der skal til, for at befolkningen kan føle en national sammenhængskraft, så står det sløjt til.

Kongehuset udfylder givetvis et tomrum for mange menneskers kedsommelige liv, men det kan aldrig være en statsopgave at financiere folks - især kvinders - latterlige prinsessedrømme.
Derfor må kongehuset financieres af de der bruger det, og af de der tjener på det.
Dvs. af bla. hattedamerne, ugebladene og TV-kanalernes mere eller mindre hjernedøde kommentatorer.

Vi foreslår derfor, at kongehuset sættes på aktier. Så kan enhver royalist blive medejer af kongehuset, og Danmarks republikanere kan bruge deres surt tjente penge til noget mere fornuftigt.

1 kommentar:

Tarik sagde ...

De kongelige i guillotinen!
(Også dig, Henrik!)