mandag den 9. juli 2007

Dansk Folkeparti - et kollektivistisk forbudsparti

Dansk Folkeparti lægger vægt på hvilken GRUPPE man tilhører, fremfor at prioritere individet. En renlivet kollektivistisk og kommunistisk tankegang "FRISK PEST OVER DANMARK"
.
.
Dansk Folkeparti har haft en række gode valg på stribe.
Det er til en vis grad fortjent, da partiet har sat fingeren på samfundets ømme puls, når det gælder den lede kulturradikalisme, og systemets dybt arrogante holdning overfor de svage i samfundet, og foragten overfor den almindelige borger, der måske ikke ligefrem har opfattet indvandringen som en berigelse.
DF har været et vigtigt og nødvendigt opgør med en modbedelig kulturradikal overklasse, der altid har levet af at slikke magthaverne i røven, hvis de da ikke ligefrem selv var en del af dem.
MEN, partiet har INGEN forståelse for den personlige frihed.
Man tror fejlagtigt, at det er STATEN der skal formulere hvad borgeren har behov for. Sådan var det også i det Sovjetrusland, som frihedkæmperen Solsjenitsyn brugte sit liv på at sige imod.
JAA, men vi er kristne og demokrater her i Danmark, siger DF ! Pølsesnak, for det er IKKE demokratsik at dele mennesker op i grupper på den måde.
VI er også, her i partiet, kristne.
JESUS er mesteren, ingen tvil om det.
Og kristendommen skal selvfølgelig have forrang her i landet. Vi har religionsfrihed, men IKKE religionslighed. En vigtig reminder til de historiløse røde idioter.
Men, at ville bestemme, om en borger kan rende rundt med et lagen over hovedet, er da ikke noget som staten skal blande sig i.
Hvad bilder DF sig ind ?
DFs helt store fejl er, at man ser bort fra individet.
Mennesker kan ikke SÅ entydigt inddeles i klasser.
Når man inddeler mennesker i: Muslimer, kvinder, tåber, røde, hvide o. lign, så er man dummere end selv politiet burde tillade. For selv om grupper kan udvise fællestræk, er der jo også store variationer indenfor hver enkelt gruppe.
Dette vil DF nok heller ikke benægte, men et sted hvor man går galt i byen er netop mht. "Danskhed" eller at noger er "Udansk (hvad det sidste så end betyder).
Man higer efter et fællesskab og en fælles referenceramme, som desværre ikke er mere.
Vi ser ikke længere de samme TV-programmer, har ikke de samme interesser, ikke de samme jobs, og har i det hele taget individualiseret tilværelsen i en sådan grad, at de fleste holder sig på deres eget territorium, og helst bare vil være i fred for staten og for naboen.
Jamen, vi har da en fælles historie, lyder det ? Tja, hvad betyder det, når vi i dag har et uddannelsessystem, hvor man kan blive student uden at vide hvem Knud den Hellige eller Kingo var.
Jamen, vi taler da samme sprog. Dansk. Gør vi det ? Den nye generation af sprogløse børn kommunikerer på et underligt SMS-sprog, der er en blanding af engelsk og forkortelser. Noget der nærmest ligner hemmelige koder fra Mars.
Kun lidt landsholdsfodbold og et par royale begivenheder kan samle en lille bid af nationen.
Mennesker er mennsker, og alle skal have en chance,
Derfor vender vi os stækt imod Dansk Folkepartis kollektivistiske og fremmedfjendske politik.
Fællesskabet for DF består nemlig mest i at definere sig selv som værende IMOD noget, fremfor at samle.
"Vi er et glad parti" lyder det fra ledelsen. Sludder. I er et surt parti.
At kalde partiet for "Højreorienteret" er en stærk fornærmelse mod højrefløjen. Partiet er kommunistisk og kollektivistisk, og ønsker forbud og overvågning til den store guldmedalje.
Hatten af for Peter Schlütter, der havde mod til at sige det om DF der skulle siges (selv om tonen var ligdt vel skinger, og måske ikke helt retfærdig), og som slapsvansene i hans eget taburetklæbende parti ikke turde sige.
Dansk Folkeparti er ganske enkelt en latterlig prut på det politiske lagen, som enhver konservativ-liberal bør tage afstand fra.

Ingen kommentarer: