mandag den 23. juli 2007

Hatten af for paven

En stor STOR pave. Tak Gud !

Det var en svær opgave at skulle hejse fanen efter vores alle sammens hellige fader, Johannes Paul, der døde på HC Andersens 200 årsdag.
En trist dag for alle kristne mennesker. Medens Jean Michel Jarre buldrede løs i et næprmest skamløst talentløst show i Parken, og hvor Tina Turner på mest pinlig vis stod og mimede til en af sine gamle evnesvage sange, så lå den kære fader og bad sin sidste bøn.
Men den nye hellige fader har gjort det mere end godt.
Han er - ligesom sin forgænger - eksermplet på, at ikke alle bare ligger under for tidens modbydelige modeluner som lebberi, aborthystaderi, materialisme, kulturradikalisme og pornografi. Her er manden der sætter Gud på rette plads, og lader sig ikke styre af, om Gud tilfældigvis mener det samme som de røde psykopater på tinge.
Først gav Ratzinger en velfortjent røfflel til islamismen. Vi elsker den enkelte muslim, MEN, der skal trækkes en streg i sandet mellem Islam og Kristendom,
Flot- Flot. DET er der ingen andre der tør. Desværre blev den gamle pave, i den politiske korretheds navn, tvunget til at undskylde.
Så var det Kinas tur. Denne gennemført modbydelige nation, som er det land der i højeste grad forfølger de kristne, tør ingen sige imod,
Paven sagde det der skulle siges, Det, som tiden kulturradikale møgsvin ikke TØR sige overfor denne anti-krist nation.
Godt gået, du gamle ! Lad os håbe at du overlever de fleste af tidens røde idioter !

Ingen kommentarer: