torsdag den 22. oktober 2009

Ovefaldisk dum og skabagtig dame !

Wowie Kazowie sagde Oprah Winfrey flere gange for sig selv, mens ægteparret Kim Seather og Lene Ambue fortalte hende om ét års forældreorlov, betalt universitetsgang (SU) og gratis lægebesøg.

- Det er ikke underligt, at I er så lykkelige, sagde Oprah.

------------------------------------------------------

Hvilken overfladisk klidmoster.

Har hun overvejet, hvorfor så mange danskere er "Lykkelige" ?

Det er fordi 2/3 af dem lever i et NYDENDE forhold til samfundet, medens den sidste trediedel pukler.

Det er nemt at være glad på andres regning.

Os der bestiller noget, og betaler 68 % i skat, og får det ene forbud og lovregulativ i hovedet efter det andet, er ikke verdens lykkeligste.

Det er nasserne, der er lykkelige.

Nu har hun så lavet en slags turist-brochure om vores lille lorteland, set fra en Penthouse-lejlighed til 7 millioner.

Hvad med om hun tog ud i en et-værelses lejlighed i Københavns Nordvest-kvarter hos en rengørings-assistent, og kiggede ud af vinduet ?

Hendes "Analyse" af Danmark, er en hån mod alle dem, der har det skidt.

Hun er et fjols.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og?
Hvis det kan give nogle flere amrikanere lyst til at se tivoli og havfruen og spise rugbrød.
Komme forbi på krydstogt og ligge til et døgns tid.
Det er mange millioner vi snakker om.
Tror at en del københavnske souvenier butikker (i istedgade) vil juble ved tanken. Der en hel del, der lever af andres penge!
Og hvis det kan skaffe flere i arbejde, istedet for de lever af understøttelse.

Anonym sagde ...

Fantastisk for Danmark. Amerikanerne ønsker at flytte herover, så vi må hellere købe jord op, inden yankeerne invaderer os.


" 22. oktober 2009 21:34

Wonderful Copenhagens hjemmeside har haft besøg af mange amerikanere. Klikkeriet kommer i kølvandet på gårsdagen show om lykkelige Danmark.
Oprah Winfreys besøg i Danmark har fået en uvurderlig betydning for turismen.

Wonderful Copenhagen har oplevet en voldsom trafik på deres hjemmeside efter Oprahs udsendelse om de lykkelige danskere, som blev sendt på amerikansk tv i går.

"Det jo helt fantastisk at blive profileret og få så meget dækning af en person som Oprah, der har en enormt bred appel her i det amerikanske samfund", siger Susanne Nordenbæk, der er markedschef for VisitDenmark i Nordamerika til politiken.dk.

"Det er især helt fantastisk, fordi Oprahs budskaber er helt i overensstemmelse med det, vi fremfører i vores markedsføring af Danmark, som et samfund præget af sikkerhed og effektivitet - med busser og tog, der kommer til tiden - gode restauranter, en stor cykelkultur, og en sund og miljøbevidst befolkning," siger hun.

Frederik Preisler, der er direktør for reklamebureauet Mench, mener, det en nærmest uvurderlig reklame, Oprah har givet den danske turistindustri.

"Oven i købet drejer det sig så om 15-20 minutters uhæmmet lovsang fremført af en international superstar. Den er svær at stikke med en almindelig reklamekampagne, hvor 30 sekunders international eksponering koster en mellemstor bananrepubliks bruttonationalprodukt," siger han.

VisitDenmarks medieovervågningsbureau vurderer, at udsendelsen, der nåede ud til 43 millioner amerikanere, har en reklameværdi på cirka 1 million dollar.

Wonderful Copenhagens hjemmeside har i dag dobbelt så mange amerikanske brugere end normalt.

http://avisen.dk/oprah-show-lokker-amerikanere-til-dk_116458.aspx

Anonym sagde ...

Ja, hun fik blandt andet fortalt amerikanerne, at vi er kommunister!!!Alt hvad den skøre kælling lukker ud, burde vedhæftes et advarsels-label!!