onsdag den 22. april 2009

Socialdemokraterne i København skyder et latterligt forslag fra de radikale ned !


RØDT LYS
FOR GRINAGTIGT
RADIKALT FORSLAG !

At Det Radikale Venstre er et kvindeparti, og et særdeles tåbeligt et af slagsen, er der stribevis af eksempler på.

Et af de nyeste er et forslag fra partiet i Københavns Borgerrepræsentation, hvor man har fået den idiotiske ide at bruge skatteydernes penge på at udskifte hundredevis at trafiklys, så den lille tændstikmand på lysene bliver skiftet ud med en dame (dvs. en figur forsynet med kjole eller nederdel).

I ligestillingens navn.

De radikale er dybt skuffede over, at Socialdemokraterne har skiftet mening, og ikke vil bruge kommunens penge på såden noget pjat.

Det radikale medlem af borgerrepræsentationen, Manu Sareen udtaler til Metroxpress :

"De indgroede vaner om, at mænd og kvinder ikke er lige, bliver prentet ind i os helt fra vi er små børn. Vi kan rykke os små skridt, når børnehavebørn på et lyssignal kan se, at mænd og kvinder er lige. Det vil skabe debat, og det har vi brug for, hvis vi skal have ligestilling".

Dette er selvfølgelig det rene vrøvl.

Mænd og kvinder er jo ikke LIGE, men LIGEVÆRDIGE.
Hvis de var LIGE, som Sareen hævder, så var der jo ikke nogen grund til at ønske sig forskellige figurer på trafiklysene.

Når en ikke-konkret person skal tegnes enkelt, har man altid lavet en "tændstikmand".
Dette er der ikke noget kønsdiskriminerende i, ligesom det heller ikke er kønsdiskriminerende at sige "han" om en fiktiv person, eller "broderland" om Sverige.
Man siger jo også "moder jord".

Desuden er det svært at se hvad der er galt man tændstik"manden", eftersom flertallet af kvinder går med lange bukser.
Dermed repræsenterer den lille figur jo 80 % af fodgængerne.
Skal man tilgodese det mindretal der går i kjole eller nederdel, så bør man jo også have trafiklys med tegninger af folk med stok, folk i rullestol og folk med høj hat og monokel.

Når først de radikale har fået kvinder på trafiklysene, går der sikkert ikke lang tid, før en eller anden idiot i partiet finder på, at lysene nu atter skal udskiftes, så halvdelen af kvinderne på lysene bærer burka eller tørklæde, fordi alt andet vil være racistisk og diskriminerende, og fordi trafiklysene skal indprente borgerne, at vi lever i et multikulturelt samfund.

I betragning af at Københavns Kommune ikke har penge nok til F.eks. at renovere de mange folkeskoler, der mest af alt ligner bombede lokummer, så er det både tragisk og latterligt, at de radikale mener at man skal smide penge ud på et projekt, der i bedste fald er en ligegyldig manifestation, og i værste fald er farligt.

Man kan nemlig se, om en tændstik"mand" går eller står.
Det kan man ikke så let, hvis figuren har kjole på.
Og når man har valgt at vise figurer på trafiklyset i stedet for blot farven, så er det vel af hensyn til farveblinde og børn.

Men hvorfor foreslår de radikale ikke det ultimative, der vil være i partiets ånd :
At alle trafiklys konstant skal lyse rødt ?

Det vil være helt i tråd med partiets forbudspolitik at forhindre folk i at krydse gader og veje. For det kan jo være farligt, ligesom at ryge, drikke, spise slik og alt andet som skal være forbudt i det totalitære radikale helvede.

Ingen kommentarer: