onsdag den 11. februar 2009

Paladsrevolution mod Webmasters webmistress

Danmark frit for indkomstskat !


Webmaster skriver nogle glimrende indlæg, og det er med en vis sorg vi hermed revser ham, men nødvendigheden kalder!

Webmaster havde skrevet et indlæg om skattekomissionens veje og vildveje, og til at illustrere det, havde han valgt ovenstående humoristiske billede. Billedet var først og fremmest tænkt som et hip til den totalitære stats nidkærhed, som langt overskrider privatlivets rimelige grænser, men indeholder muligvis også et hip til tidens feministiske korrekthed.

Imidlertid er Webmaster kommet i dårligt selskab med et hysterisk fruentimmer, som forsøger at bemægtige sig hans sjæl og undertvinge ham til slavesindets lydighed og dydighed. Desværre er Webmaster bukket under for dette og har på fruentimmerets forlangende fjernet billedet flere gange trods kollektivets forsøg på at bringe ham til fornuft.

Hermed bringes så atter billedet, som en naturlig pryd for en blog der kalder sig højreorienteret og svinsk, og som en rettesnor og advarsel til Webmaster om at få bugt med sin svaghed overfor det frihedsfjendske køn.

Og til fruentimmeret er der bare at sige: Nu stopper festen. Webmaster er ikke dit lille stykke legetøj, og hvis ikke han selv magter at modstå presset, skal vi nok hjælpe ham !

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Sådan skal det være. Et vink med en togstamme. ingen censur her.

Anonym sagde ...

citat: "bugt med sin svaghed overfor det frihedsfjendske køn."

Herved blev det gjort klart, at denne blog er for homoseksuelle mænd.

Letsindig sagde ...

Hvordan det, fr. Anonym?

De fleste normale mænd har da en vis svaghed for kvinder.