søndag den 17. august 2008

Vi vil gøre EU-modstanden mere sexet !

Vores sexede spidskandidat til EU-parlamentet, Folke Vagn, går til kamp mod EU, og skyder alle traktaterne ned.
Han vil gøre EU-modstanden mere spændende og lækker !


I den endeløse række at TV-stjerner, der forsøger at gøre politisk karriere, er den tidligere TV-avis oplæser, Morten Løkkegaard, det seneste skud på stammen.
.
Han meldte sig ganske vist først ind i Venstre i tirsdags, men det betyder ingenting, når blot man er kendt.
Så kan man straks blive opstillet til EU-parlamentet. Et parlament der står det såkaldte "liberale partis" hjerte så nært.
.
Morten Løkkegaards budskab til vælgerne er, at han vil forsøge at gøre EU mere spændende og lækkert.
.
Da vi næppe kan forestille os noget mere ulækkert end EU med alle deres love, restriktioner, støtteordninger, harmoniseringer, pamperi, socialisme, overvågningsliderlighed og national udslettelse, så står Lykkegaard overfor en svær opgave.
.
På den anden side, så er det vel svært at gøre EU MINDRE lækkert end det er idag, og med en så charmerende kandidat som Morten Lykkegaard, der ligner enhver svigermors drøm, så har Venstre måske fat i en rigtig strategi.
.
Det får os her i partiet til at lave et modtræk.
.
Som glødende modstandere af det socialistiske pamper-projekt som EU er, vil vi forsøge at gøre EU-modstanden mere sexet og lækker.
.
Derfor har vi overtalt vores lille maskot, Folke Vagn, til at være vores spidskandidat til næste EU-parlamentsvalg.
.
Så kan de landsskadelige partier på Christiansborg stille med alle de kendte mennesker de vil, lige fra studieværter til skuespillere og X-factor deltagere.
.
INGEN kan hamle op med Folke Vagns sexede charme.
Han er både spændende og lækker.
.
Sommerens varme kartoffel om EU der vil diktere den danske udlændingepolitik, viser med al ønskelig tydelighed, at der er brug for alle gode kræfter i kampen mod dette totalitære foretagende, der ønsker at udrydde nationernes selvbestemmelsesret.
.
Vågn op i Herrens navn -
og stem på Folke Vagn

1 kommentar:

patrioten sagde ...

Et ypperligt indlæg !