onsdag den 13. august 2008

Ny Alliance skrotter partiprogrammet !

Nu vil Ny Alliance være mere liberale.
Det var også på tide.

Ny Alliance, der ikke længere er nyt, og heller ikke har mange alliancer, sadler nu om, og vil dreje partiet i en mere liberal retning.
Det skal ske ved at skrotte partiprogrammet, og udfome et nyt.

Det kan heller ikke være så svært, for partiet blev dannet uden at have noget egentligt partiprogram.
Man bad de potentielle vælgere om at fortælle, hvad det var partiet skulle mene.

Denne tåbelige måde at føre politik på gav heldigvis ikke pote, og 3/4 af de der i meningsmålingerne havde sagt, at de ville stemme på partiet, holdt sig klogeligt væk da valget kom.

Efter Gitte Seebergs afgang proklamerer man nu, at man vil smide det røde væk, og satse på det liberale.

Det skal herfra hilses mere end velkomment, men det virker noget tilfældigt, at et parti kan ændre sin politik radikalt på baggrund af en enkelt persons exit.
Men man har vel også erkendt, at den gamle profil ikke gav det ønskede antal stemmer, så nu må man på ægte populistisk vis skynde sig at mene noget andet.

Når det er sagt, så er det fint, hvis Ny "Ali-ance" gør op med de rød-feministiske idealer, som især Gitte Seeberg og Malou Aamund stod for.

Malou Aamund foreslog på ægte socialistisk vis, at private virksomheder skulle lukkes af moder stat, såfremt de ikke havde minimum 40 % kvinder i deres bestyrelser.

Dette feministiske angreb på den private ejendomsret hører absolut ikke hjemme i et parti der kalder sig liberalt. Det hører kun hjemme i kommunistiske diktaturstater.

Gitte Seebergs kærlighed til EU, herunder Euroen, og hendes patetiske had til Dansk Folkeparti, og deres påståede "forkvaklede menneskesyn" antog nærmest hysteriske højder, og banede ikke vejen for borgerlige alliancer.

Endelig må det bemærkes, at Jørgen Poulsens farvel til partiet næppe kan siges at være et stort tab for Ny Alliance. Tværtimod.

Med de to halv-liberale, Naser Khader og Anders Samuelsen, tilbage, kan man håbe på, at Ny Alliance tager sig sammen, og forsøger at være et seriøst liberalt alternativ til de øvrige folketingspartier.

Det er på tide, at der kommer nogle flere liberale forslag på banen, der får ryddet ud i de mange forbud og restriktioner, der på formynderisk vis smides ned over den skatteplyndrede befolkning.

Derfor bifalder vi Ny Alliances ønske om at blive mere liberale, men tillader os samtidig at være noget forbeholdne, indtil vi ser om der er handling og vilje bag ordene.

4 kommentarer:

patrioten sagde ...

Kære webmaster !

Godt at se dig tilbage for fuld udblæsning, men jeg savner stadig et partiprogram. Måske jeg kunne være behjælpelig mht. udformningen?

Med venlig hilsen
Patrioten

Webmasteren sagde ...

Partiprogrammet kommer i starten af efteråret, og til den tid vil du kunne finde et link til det her på bloggen.

Modsat Ny Alliance går vi ikke på banen uden et færdigt program.

Mvh.
Webmasteren

patrioten sagde ...

Men du ønsker altså ikke at tage imod mit tilbud om at hjælpe med udfordringen?

For Danmarks sag!

Anonym sagde ...

NU har de så kun slaveriets genindførsel tilbage.

Flere indvandrere uden rettighder - fedt menneskesyn, man kan undre sig over at disse mennesker har været acceptable for gitte Seberg.