lørdag den 30. august 2008

Dagens griner: Graviditetssimulator til mænd

For at mænd kan sætte sig i gravide kvinders sted, er der nu opfundet en graviditets-simulator som mændene skal iføre sig.
Ligeledes afholdes der kurser i hvordan man bruger den.


Man skal høre meget, før ørerne falder af.

Den feminazistiske pest har efterhånden fuldkommen afskaffet manden.
Ligestillingsfundamentalisme, kønskotering, lebbeinsiminationer, mænd i kvindejobs, kvinder i mandejobs, kvindelige værdier i film, TV og blade, mænd på barsel og til fødselsforberedelser etc.

Nu er det seneste skud på stammen kommet, der skal reducere manden til et intetkønsvæsen, eller rettere : En pseudokvinde.

I dagens udgave af feminsmens hoforgan, Politiken, kan man læse følgende :Det amerikanske firma Birthways har med produktet Empathy Belly – en kunstig mave - gjort det muligt for mænd at sætte sig i gravide kvinders sted.
Graviditetssimulatoren minder mest om en tømrervest, der er blevet udstyret med bryster og stor mave. For at give det rigtige indtryk af en graviditet vejer den 13,6 kilo, hvorfor producentens hjemmeside da også lover, at man vil få lov at opleve træthed, åndenød, rygsmerter og forhøjet kropstemperatur. Derudover er simulatoren så avanceret, at man kan mærke det simulerede foster sparke og bevæge sig, ligesom man(d) vil opleve at trykket på blæren stiger, så man skal oftere af med vandet".


Ak ja !
Nu skal mændene også lære at føle, hvor hårdt det er for de "stakkels" kvinder, og skal i søstesolidaritetens navn bære dette "kors", så de kan lide sammen med kvinderne.

Det skulle ikke undre os, om det snart bliver lovpligtigt at bære denne graviditetssimulator.
Danmark har jo netop sat ny rekord i love og forordninger, så mon ikke de dumme kællinger og de mandlige bløddyr i folketinget snart vil tvinge danske mænd til at iføre sig dette klovnekostume, eller i det mindste give skatteydermidler til udøvelsen af dette flagellanteri ?

Hvad bliver det næste ?
En abortsimulator ?

Vi ser frem til, at der bliver lavet nogle simulatorer til kvinder, der kan lære dem hvor hårdt mange mænd har det.

Fx. en værnepligtssimulator, en fængselssimulator, en nej-til-forældremyndighed-simulator, en du-lever-6-år-kortere-simulator, en jord&betonarbejder-simulator, eller i solidaritet med de enlige kiksede mænd : En fisseløs simulator.

Mulighederne er mange.
Vi tvivler dog på at de kan gavne ret mange andre end de smarte forretningsfolk der står bag.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Der er ikke en skid at grine af.

De socialistiske lighedskommisærer vil først gøre os alle sammen til kællinger, derefter har de frit slaw til gøre os kønsløse, statsløse og i sidste ende ens og identitetsløse.

http://en.wikipedia.org/wiki/Borg_(Star_Trek)/Tolder (neofascist)