mandag den 12. maj 2008

Sig NEJ for helvede ! For skatteydernes, børnenes og samfundets skyld !

Strejk til i segner. Vi gider jer ikke. One strejk and you`re out !


"Tusindvis af forældre kan stå uden pasning til deres børn, hvis pædagogerne stemmer nej til overenskomsten, der giver dem lønstigninger på 12,8 procent over de næste tre år."

Det skriver de politisk korrektes hoforgan, Politiken, idag.

Vi kan her i partiet kun krydse fingre for, at pædagogerne siger NEJ !

Så kan vi stakkels skatteplyndrede danskere slippe for at betale for pasningen af folks børn, og vi kan også slippe for at subsidiere disse venstreforvirrede pædagoger, der nedbryder den kommende generation.

Fyr alle pædagoger. De udretter intet positivt for samfundet.

Som den gode nationalkonservative Frank Dalgaard sagde : "Jeg ville græde hvis min søn ville være pædagog".

Pædagog-strejken er en enestående gave til at føre nogle konservative dyder tilbage.
Nu er børnenes forældre begyndt at tage hånd om pasningen, og det er både til gavn for dem selv, for børnene og for skatteyderne.

Pædagogerne kan vi godt undvære.
Strejk, til jeres strejkekasse er ligeså tom som et kvindfolks hjerne, og bliv derefter overflyttet til mere produktivt arbejde.

Hurra for strejken !

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Du har vist ikke rigtig styr på tallene makker. Min families personlige skattetryk er 72% inklusive alle afgifter, moms og skatter og fratrukket alt hvad vi får i børnebidrag. Dette er baseret på en detaljeret sammentælling af alle betalinger i 2007. Hvis jeg kunne slippe for at betale indkomstskat havde jeg rigeligt råd til selv at ansætte en pædagog til at passe mine børn, også selvom de skulle få 15% mere i løn. Så prop lige nye batterier i lommeregneren inden du ævler videre.

Prøv at fokuser på at 40% af befolkningen er på støtten i et eller andet omfang (invalidepension, boligydelse, pension, socialhjælp). Det er det der koster

"I'm paying taxes - what am I buying" - James Brown.

Anonym sagde ...

Helt enig !

Men som du kan se andetsteds på bloggen ønsker vi også at afskaffe den lede indkomstskat, og tillige beskære øvrige skatter og afgifter betydeligt.

Så får de fleste mennesker jo også råd til selv at betale for børnepasning.

Så længe du og andre har et skattetryk på 72%, er det selvfølgelig helt rimeligt, at I får noget for pengene.

Men det ville dog være bedre, om I selv fik lov til at beholde de penge I tjente, og selv kunne bruge dem som I ønskede.

Mvh.

Webmasteren

Anonym sagde ...

"Helt enig" - det glæder mig. Og i virkeligheden ville jeg heller ikke have noget imod at betale skat hvis der ellers var lidt transparens i det man betaler til. F.eks. ville der være flere pædagoger fra SFO'en i skolen som jeg ville ansætte til pasning af mine egne børn hvis jeg selv kunne vælge. Mit store problem er selvfølgelig at jeg ikke selv kan vælge.

Et af de allerstørste problemer udover de massive udgifter til overførslesindkomster er det enorme overhead som skjuler sig i den offentlige sektor. Hver gang der skal spares i det offentlige er det "frontline soldiers" der skal ud, det er aldrig pamperne på rådhuset eller de andre paper-pushers i den offentlige administration der får kniven.

I den offentlige sektor er økonomistyringen nemlig lagt an på at beskrive hvad pengene bliver brugt til (Brille tilskud til pensionister eller vandforsyning) og ikke hvorfor pengene bliver brugt (Direkte eller indirekte omkostninger, eller med andre ord til at tørre røv i SFO'en eller lave forretningsngangbeskrivelser til byrådet). Hvis man tog fat i en kommune og analysrede omkostningsstrukturen efter samme principper som i en privat virksomhed, ville det være utroligt nemt at afgøre hvor man kunne skære så der hurtigt kunne snittes 5% point af kommuneskatten.

Alle aktiviteter i en kommune kan opdeles i værdiskabende og ikke værdiskabende aktiviteter. Er det værdiskabende at en pædagog skifter ble og giver mad i en vuggestue - ja, for det kunne man få nogen til at betale for, hvis det var deres egne børn. Er det værdiskabende at der sidder en ingeniør i byggesagsafdelingen og beslutter om kommunens hegn skal være 180 eller 170 cm. høje - nej, fordi det er der ingen der gider betale for. Det behøver ikke være så svært.