lørdag den 17. maj 2008

Kebab er en livsfarlig spise !

Pas på !
Vesten kan udryddes på mange måder.
Bla. gennem dårlig mad !

Den populære kebab er livsfarlig, fastslår forskere.
Den svarer faktisk til, at man drikker en flaske olie, og på lang sigt slår den folk ihjel.

Nu har vi normalt ikke en døjt til overs for sundhedstosserne, der som nyreligiøse besserwissere fortæller folk, hvordan - og hvor længe - de skal leve i dette efterhånden så røvsyge feminiserede og skatteplyndrende socialist-helvede, hvor chancen for at kedsomhed bliver den hyppigste dødsårsag, er overhængende.
En langt større fare end junkfood.

Alligevel er forskningen interessant, for den rammer en pæl igennem den såkaldte kulturberigelse som den arabiske masseindvandring er blevet benævnt.

Knivstikkerier, narko, vold, sygelige religiøse regler og særkrav hører til dagens orden.
Det eneste figenblad som godhedsindustriens apologeter har kunnet gemme deres små kulturradikale tissemænd bag, var, at de fremmede kom med en berigende madkultur, der kunne sætte frikadellerne, flæskestegen og sildemaden skakmat.

Og nu viser det sig i al sin gru, at disse shawarmaer, falafler, kebaber og hvad alt dette pseudo-kulinariske ruskomsnusk nu ellers hedder, er de rene dræbermaskiner og bakteriebomber.

Hvornår går det op for de radicoole verdensfrelsere, at den nuværende indvandring ikke bidrager med ret meget positivt, bortset fra et par søde kioskejere og grønthandlere, som - typisk - bliver hånet af Ny Alliances Nasar Khader, selvom der faktisk her er tale om hæderlige indvandrere der gør en indsats og en forskel.

Den danske madkultur er i fare, på grund af sundhedstosser og eksotisk madkultur.

Vi kræver sildebordet, spejlægget og hakkebøffen tilbage på de danske menukort, fremfor alskens eksotisk gøjs, der kun giver mavepine og dårlig ånde.

2 kommentarer:

Knute sagde ...

Jag blir avundsjuk på din mästerliga språkbehandling. Ibland är danska språket suveränt!

raapil sagde ...

Det svenske sprog er normalt langt mere dramatisk og det norske langt mere poetisk end det danske, men man må give det Højreorienterede Svin, at han formår at gøre lidt halvdumme synspunkter sjove at læse - point for det :)