tirsdag den 1. januar 2008

De Højreorienterede Svins Nytårstale !

Afgående statsminister !

Statsministeren :
Godaften !

Idag begynder det nye år, og regeringen vil fortsætte med at skabe gode resultater.
En styrket offentlig sektor, flere overvågningskameraer så borgerne kan være trygge, og flere penge til børnefamilierne.

Vi skal have gennemført EU-traktaten uden for meget bøvl.

Og så skal vi satse på vindenergi og .......................


JA TAK ! SÅ ER DET NOK !

NU TAGER DE HØJREORIENTEREDE SVIN OVER !


Kommende statsmedister !



Godaften !
Så sluttede år 2007, og lad os være glade for det.
For nu er det tid at sadle om.


Danmark skal igen være et land, hvor initiativ og virkelyst belønnes, og hvor det ikke skal kunne betale sig at dandere den hjemme på divaneseren.
Det lader sig bedst gøre ved at belønne de der trækker læsset.


Derfor er en skattereform helt nødvendig. Det er umoralsk og tyvagtigt, at flittige borgere skal aflevere op til 2/3 af deres indkomst, for at det store flertal af borgere der står i et nydende forhold til staten, skal begunstiges.


Danmark mangler ikke hænder, som mange "eksperter" påstår. Danmark har rigeligt med hænder, men mange af dem bruges enten udelukkende til at udfylde dagpengekort, eller til at udføre alt muligt uproduktivt arbejde med papirnusseri i den offentlige sektor.

Staten skal også holde op med at smide penge i grams til mennesker, der ikke har noget socialt behov. Børnechecks, boligsikring, S.U. til rige folks børn og lignende frådserier skal stoppes. De midler der gives ud, skal komme de til gode, der virkelig har hjælp behov. Der er bestemt mennesker der har det dårligt, og de kunne godt trænge til mere hjælp.

Alle områder må prioritere. Det er hovedrystende, at mange mennesker med smertefulde og endog alvorlige sygdomme må stå på ventelister, medens sundhedsvæsenet bruger penge på bla. fertilitetsbehandlinger og insiminationer af lesbiske. Dette vanvid skal bringes til ophør.

Væk med topskat - ind med kopskat !

Med en skattereform, der går fra indkomstskat og afgifter, til kopskat og frivillig skat, vil mange stillinger i det offentlige kunne spares væk, ikke mindst indenfor skattevæsenet, og den store mængde af arbejdskraft der frigøres herved, kan bruges på produktivt arbejde.


Dels vil det øge produktionen og dermed velfærden, og dels vil det betyde, at Danmark ikke skal importere en masse indvandrere, for at få arbejdsopgaverne udført.


Vi er sundere og lever længere end før.
Det betyder, at mange også kan blive længere på arbejdsmarkedet.
Efterlønnen blev i sin tid indført pga. den høje arbejdsløshed. Den har vi ikke mere, og det er ganske enkelt noget fråds, at 60-årige kan rende rundt og spille golf på skatteydernes regning.
Derfor skal vi selvfølgelig afskaffe efterlønnen hurtigst muligt.


De 60-årige tager heller ikke skade af at bidrage til samfundet.
Selvom man selvfølgelig ikke skal skære alle over en kam, og at der er masser af hæderlige undtagelser, der har arbejdet hårdt, så var det den generation der var unge i 1968, og fik alt serveret på et sølvfad, medens de havde travlt med at skide i egen rede.
Da de havde fået deres uddannelse, skyndte de sig straks at få indført kraftig adgangsbegrænsning til uddannelsesstederne, samtidig med at de satte sig solidt på de gode jobs, og på den offentlige mening.


Nu overlader de de gode jobs til deres rædselsfulde og forkælede børn, medens de selv går på efterløn, eller ønsker at blive begunstiget med en speciel skattelettelse, hvis de skal blive på arbejdsmarkedet.
Men den går ikke. Nu skal der ydes noget, og de offentlige kasser skal smækkes i.


Det siges, at 68-generationen har ædt sine egne børn. Det er ikke korrekt. For 68ernes børn hører til den nye begunstigede generation i Danmark.
De store generationstabere er de, der er over 70 år, og så den generation der er født mellem 1955 og 1965. De har måttet betale gildet for 68erne og deres børn.

Den nyeste generation, dem under 25 år, kan let blive de næste tabere.Ved bla. at sælge ud af Danmarks infrastruktur for at kunne skrabe penge i kassen til mere velfærd, står den unge generation med et Danmark, der ikke længere har nogle store nationale selskaber tilbage. For salget af disse har skullet finansiere 68ernes og 68ernes børns megafrådseri.

Til gengæld skal VK-regeringen roses for, at man har brugt statens overskud til at afvikle Danmarks gæld. Venstrefløjen ønskede derimod - ikke overraskende - at bruge pengene på mere velfærd, og så lade de kommende generationer hænge på regningen. Dybt uansvarligt og usympatisk.


Skatter og afgifter er ikke blot noget der rammer lønmodtagerne, men også virksomhederne.Det nytter altså ikke noget at plyndre de virksomheder, der skaber arbejdspladser, og skaffer penge til landet.

På venstrefløjen tror man, at man blot kan få mere velfærd ved at brandbeskatte virksomhederne, for de er jo bare nogle rige svin. Men kører man virksomhederne i sænk gennem skatteplyndring og mistænkeliggørelse, hvem skal man så stjæle fra næste gang til sine velfærdsreformer ?


Virksomhederne skal have arbejdsro, uden socialistisk indblanding, der blandt andet bygger på misundelsesskatter, ligestillingstosserier og miljøflipperi. Flere politikere mener i fulde alvor, at virksomhederne skal tvinges til at have flere kvinder i deres bestyrelser.


Virksomhederne udsættes også for ublu og latterlige miljøkrav.Miljøfundamentalismen har antaget hysteriske højder, ikke mindst efter Al Gores useriøse og film og bog, som vores populistiske miljøminister nærmest betragter som sin nye bibel.


Mht. miljø og energi, så skal Danmark satse på kulkraft og kernekraft. Det er på tide, at der atter kommer en debat om atomkraft. Denne billige, effektive og rene energiform har været skubbet ud i mørket, fordi man har ladet sig lede af hysteriske følelser fremfor forstand.

Derimod skovler vindmøllelobbyen penge ind. Vindmøllerne er grimme og ineffektive.De kan kun producere 15% af Danmarks energi, og prisen er høj. Dels er prisen i kroner og øre høj for forbrugerne, men det er intet imod den pris det har kostet mht. at det smukke danske landskab er blevet totalt ødelagt.

År 2008 skal være året, hvor alle vindmøller fjernes fra Danmarks overflade. UDEN at nye stilles op, vel at mærke.

I det nye år skal vi også afskaffe det statslige formynderi, hvor man fra politisk hold konstant forsøger at blande sig i borgernes levevis.
Der er snart ikke den krog af tilværelsen, som man ikke mener skal styres politisk. Det gælder bla. hvad vi spiser og drikker, hvor længe vi lever, hvad vi mener, hvor vi færdes, hvad vi vil gøre med vores ejendom osv.

De mange forbud der udstikkes mod dit og dat, er ganske enkelt en voksende pestbyld. Visse forbud er nødvendige, der hvor nogen krænker andres frihed og ejendom, men det der vedrører den enkeltes eget liv, og som ikke skader andre, skal staten ikke blande sig i.

Nogle få eksempler :

Lukkeloven : Hvorfor skal staten bestemme, hvornår en handlende må holde åbent. Det er hans butik.

Rygeforbud på beværtninger : De enkelte beværtninger og spisesteder tilhører ejerne. Derfor skal staten selvfølgelig ikke bestemme, om der må ryges eller ej. Det må indehaveren bestemme, ligesom indehaveren også suverænt bør bestemme, om han vil lukke bestemte typer gæster ind eller ej.

Forbud mod hash : Hvad den enkelte ryger eller drikker må være en privatsag. Mennesket har vel en soleklar ret til at bestemme over sin egen krop.

Forbud mod hasardspil : Det må da være helt op til folk hvad de bruger deres penge på. Nogen får et kick ved at have en stor bil, andre ved at sætte 500.000 kr. på højkant i en gang poker.

Forbud mod forkerte ytringer, jvf. bla. paragraf 266 B., den såkaldte "Racismeparagraf". Hvorfor i alverden skal man kriminalisere folk der ikke har de "rigtige meninger" og tillader sig at give udtryk herfor. Man skal kriminalisere handlinger, ikke holdninger. Består ytringerne af fx. mordtrusler, så er det selvfølgelig noget andet.

Forbud mod at bære våben : Det burde være borgernes ret at kunne forsvare sig imod voldmænd, røvere og andre bøller. Der kan måske være en vis betænkelighed ved at give tilladelse til farlige våben, men det er helt utilstedeligt, at selv en forholdsvis harmløs peberspray er forbudt.

Og sådan kunne man blive ved. Og her har vi så slet ikke nævnt overvågningen og kontrollen med borgerne. Formynderiet er tiltagende, på trods af, at vi nu i 6 år har haft en regering, der kalder sig borgerlig/liberal.

Ligestillingsdebatten raser for tiden. Især Sverige ses som et foregangsland for feministerne, der for alvor vejrer morgenluft.

Men lighed for loven er bestemt ikke nok for feministerne. Der skal være resultatlighed, når det gælder top-lønninger og antallet af kvindelige ministre. Her i partiet tror vi ikke en døjt på resultatlighed. Den kan nemlig kun opnås NETOP gennem diskrimination. For mennesker er forskellige, og det er mænd og kvinder selvfølgelig også.

Men lighed for loven går vi - bortset fra kvindelig stemmeret - ind for. Vi vil derfor hurtigst muligt sørge for, at der indføres værnepligt for kvinder. Når det gælder forsvaret af Danmark, skal men ikke kunne undslå sig under henvisning til at man er kvinde. Pigerne skal i trøjen.

Mht. værnepligt, så bør det danske forsvar primært have Danmark som sin opgave. At lege korsriddere i hele verden, er en afsporing af et dansk forsvars opgave.

Vi er fx. skeptiske ved, at unge mennesker skal rejse til Afganistan, og risikere liv og lemmer i en krig, der ikke er deres.

Dette betyder ikke, at deres mission ikke er vigtig, men måske findes der andre metoder. De kan inkludere alt fra gulerod til mere hårdhændede løsninger.

Mht. Danmark rolle i international sammenhæng, er EU et vigtigt tema. Skandaløst nok var EU slet ikke på dagsordnen i den forgangne valgkamp, og derfor burde man anstændigvis sende den kommende traktat ud til folkeafstemning.

Vi kræver, at borgerne bliver hørt i spørgsmålet om, hvorvidt at man vil lade Danmark indrullere yderligere i dette planøkonomiske og teknokratiske projekt, der bid for bid fjerner nationernes selvbestemmelsesret, og udrydder de forskelle mellem landene, der ellers er et charmerende træk ved Europa.

Vi er imod en yderligere EU-integration, men kan bedre acceptere en sådan, hvis borgerne har sagt "Ja" til den.

Danmark har mere at skulle have sagt, hvis vi står udenfor. Måske kan Danmark ikke sidde med ved et fint bord, hvor indflydelsen er minimal (LÆS: Ikke eksisterende), men man kan være herrer i eget hus.

Og huset kan jo blive større. Søren Krarup er fornylig kommet med det glimrende forslag, at Danmark skal søge at få Skåne, Halland, Blekinge og Sydslesvig tilbage. Det hilser vi generelt velkomment, såfremt befolkningerne i områderne selv ønsker at blive en del af Danmark. Men der vil også være store problemer forbundet med det. Især Skåne har mange indvandrere. Op mod halvdelen af Malmøs indbyggere under 25 år er indvandrere, primært fra muslimske lande. Det har givet skåne en masse problemer med integration. Stor kriminalitet og arbejdsløshed præger disse grupper, og det vil ikke være en god ide at importere de problemer, som svenskerne har skabt for sig selv.

At Skåne, Halland og Blekinge var danske områder indtil for 350 år siden, er de fleste børn og unge ganske ubekendt, fordi skolen idag ikke lægger den vægt på faglighed som man tidligere gjorde. Skolen bør lægge vægt på kundskaber, og ikke være en snakkeklub. Børnene skal bibringes viden, ikke mindst om deres egen kultur og historie. Udover naturvidenskabelige fag, skal især fag som dansk, historie og kristendomskundskab styrkes. Eksaminer skal indføres fra første klasse, såvel skriftlige som mundtlige. Ligeledes skal børnene også have karakterer.

Det danske uddannesessystem er sakket bagud, både mht. folkeskolen og gymnasiet, og også de videregående uddannelser.

Vi mener, at mange af de humanistiske hattedamefag skal beskæres kraftigt, og at der istedet skal oprettes flere studiepladser indenfor de naturvidenskabelige fag.

Skal Danmark klare sig i den internationale konkurrence nytter det ikke med et samfund der er præget af høje skatter, forbudsagtige politikere og en fordummet og uvidende ungdom.

Lad 2008 blive året, hvor skuden vendes. De fleste mennesker i Danmark har det stadig ufatteligt godt materielt i forhold til mennesker andre steder på kloden. Men hvis vi ikke råber vagt i gevær, kan den materielle rigdom, der i høj grad bygger på fortidens bedrifter, hurtigt forsvinde.

De ønskes hermed et godt nytår !

Naser Khader : "Du er et svin. et SVIIIN !

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Ja - det var jo en god og sund nytårstale, men den vil aldrig nogensinde få en kinamands chance her i Danmark.

Socialisterne (dvs. hele folketinget) har hele tiden vidst, hvorledes de skulle sikre sig fuld kontrol med befolkningen: Gør et flertal afhængige af staten. Sammen med demokratiet er der således sikret fuld garanti for uindskrænket magt med tilhørende beføjelser. Herefter kan danskerne manipuleres til hvad som helst gennem mediernes løgne og fordrejninger.

Politiker foragter, med fuld rette, danskerne, og deres eneste mål for at være politikere, er at de ved omfordeling af de nyttige danskeres penge, kan kæmpe sig vej mod de attraktive kommissær stillinger i den socialistiske verdensregering, som Fogh og Per Stiv af Øller sammen med resten af EU ihærdigt arbejder for at implementere. Af helvede til med danskerne mener de så åbenlyst.

Men tak skal du alligevel have for et lille lysglimt i mørket.

Mvh. Børge.

Anonym sagde ...

Pattebørn...