mandag den 18. juni 2007

Se så at få jævnet lortet med jorden !


"Ryd Christiania, riv hele lortet ned
De skal aldrig,aldrig mere fyre en fed"
.
.
Det er ufatteligt, at en regering der kalder sig borgerlig, ikke forlængst har jævnet Christiania med jorden.
Det er i den grad krænkende for retsopfattelsen, at at gruppe mennesker ligefrem bliver belønnet, når de opfatte omgivelserne som et tag-selv-bord.
Det "Sociale eksperiment" er ikke spor socialt, eftersom ikke alle har lige adgang til Christiania.
Vil man bo der, skal man kende nogen i toppen af christiania-hierakiet. Alle andre har bare at holde sig væk, for ellers kommer Chrisanias tæskehold og deler såkaldte "Dummeflade" ud, som en at Christianias talsmænd sagde i en TV-udsendelse.
Det eksperimenterende i det såkaldte "Sociale eksperiment" er, at christianitterne tillades videre rammer end folk i det øvrige samfund.
Det samfund der er skabt på christiania er faktisk ikke så tosset, men hvorfor ikke udstrække denne frihed til HELE befolkningen ?
Det af da mærkværdigt at friheden kun skal tilhøre en flok indtrængere, der forøvrigt slet ikke betaler noget der blot nærmer sig markedsprisen for at bo i området.
Det område hvor Christiania ligger, tilhører alle. Så længe det blot er for en lille flok udvalgte, er eksperimentet ikke socialt, men asocialt.
RYD LORTET !

4 kommentarer:

Tarik sagde ...

Helt enig!
Nedriv lortet!
Og asfaltér Hørsholm!

Anonym sagde ...

I bund og grund er de jo BZ'ere af statens (og jo folkets!) ejendom. Hvorfor så i alverden komme med en masse forskelsbehandling? Ungeren blev ryddet da den blev betragtet som besat og ejendomretten krænket. Det samme gælder for Chris., men der er åbenbart og desværre ikke nogen danske politikere der har hår nok på bollerne til at handle i overensstemmelse med al anden styring af besættelse i samfundet. Trist.

Søren Malthe sagde ...

Anonym: "men der er åbenbart og desværre ikke nogen danske politikere der har hår nok på bollerne til at handle i overensstemmelse med al anden styring af besættelse i samfundet" - Der er åbenbart og desværre stadig nogle der ikke har hår nok på bollerne til at indse, at Christiania har været et perfekt socialt eksperiment der har virket præcist som det skulle :)

Til indlægget:
"Brænd en homo, brænd svinet halvt til kul. Han skal aldrig, aldrig mer' ha nougathul" Flot at du kan dine højreautoritære sange min ven.
Sikken forskruet forståelse du af 000 (Christiania). Jeg synes det er skønt at der findes aktivister der vil handle hvor politikerne tier. Her tænker jeg selvølgelig på dengang tilbage i 70'erne da 000 blev til. Kassernen lå øde hen, og rundt om i landet var boligerne så dyre, at folk ikke kunne få et sted at bo. Inde på kassernen var de smukkeste boliger, så menneskerne var jo ikke idioter: De flytter ind. Selvfølgelig gør de det. Stedet bliver ikke brugt, så alt andet er jo dumt.

At du så mener de bliver belønnet synes jeg lyder dumt: I mange, mange år har løbende regeringer prøvet at rydde stedet. Nu er en normalitetsprocess sat igang, med den klokke klare tanke at "rydde lortet".

Alle har absolut lige adgang til Christiania. Derinde gælder reglerne "frihed i fællesskab". Kan folk ikke respektere omgivelserne derinde, er det klart, at christianitterne ikke føler for at lade en sådan færdes på området. Dvs. at hvis du respekterer dem, så er det gensidigt.

Og så til din påstand om, at man skal kende til toppen af hierakiet derinde, for at få en bolig: Sikke da noget fis! At få en bolig på 000 sker på et langt mere socialt og retfærdigt plan end i resten af Danmark. Når man køber bolig i Danmark gælder det om at have pengene, eller at have gode forbindelser, ergo man skal være i toppen af hierakiet. På 000 sker det på en anden måde: Man kommer til stormøderne, viser at man er engageret i stedet, og er hug på at deltage i det demokrati der føres. Man skal vise man forstår at handle i samspil med omgivelserne og vil vise respekt overfor christianitterne. På 000 handler det derved ikke om penge i lommen, men om hug på lighed og retfærdigt samspil med de øvrige beboerer. Hvordan du kan få det til at hænge sammen med et såkaldt "christiania-hieraki" fatter jeg altså ikke.

Hvorfor ikke udvide det ellers så fornuftige 000 til alle? Jo det er såmænd den egoistiske borgelige regerings skyld. De er jo ikke så glade for dette sociale "hippie-samfund"..

Stedet tilhører ikke kun en flok indtrængere. Christianitterne har en bolig som folk selvfølgelig ikke skal komme og vade rundt i. Men tag dog derud en dag min ven. Oplev hvordan folk er åbne og respekterer dig. 000 er nemlig ikke bare for en lille elite, men derimod et folkeligt projekt, som alle har lige adgang til.

Go' sommer,

Vh Søren

Anonym sagde ...

Netop, væk med de møg kommunistiske sække, mens vi nu er i gang så set dog hæren ind og ryd rockerborgerne, og når vi kommer så langt, så bekæmp religionen i Danmark, Danmark skal være et frit land, ikke et forbandet, hjernevasket religiøst sted, længe leve kapitalisme, længe leve Ateisme