mandag den 18. juni 2007

Abort er MORD ! Adgangen til fri abort skal afskaffes !



Retten til fri abort er bla. indført under henvisning til, at kvinden har ret til at bestemme over sin egen krop.
Dette er et absurd argument, da man med forsterfordrivelse tiltager sig retten til at bestemme over et lille ufødt væsen.

Mærkværdigvis er mange af fortalerne for den fri abort ikke tilhængere er retten til at bestemme over egen krop når det gælder fx. hashrygning, prostitution eller at køre i bil uden sele.
Men andres krop må man åbenbart godt bestemme over !

Årligt smides næsten 20.000 små raske fostre i skraldespanden, samtidig med at der gives millioner af kroner til fertilitetsbehandlig samt insimination af lesbiske.
Dette er udtryk for en grænseløs egoisme i et sygt samfund, der har vendt alting på hovedet.

Vi kræver at retten til fri abort bliver afskaffet, og samtidig ønsker vi at reglerne for adoption lempes, hvorimod fertilitetsbehandlinger på skatteydernes regning ophører.

5 kommentarer:

Balder sagde ...

De Højreorienterede Svin: Mærkværdigvis er mange af fortalerne for den fri abort ikke tilhængere er retten til at bestemme over egen krop når det gælder fx. hashrygning, prostitution eller at køre i bil uden sele.

Men andres krop må man åbenbart godt bestemme over !br/>
Tja. Den slags inkonsekvens finder du ikke hos undertegnende, og du har fuldstændigt ret i at det er en sær dobbeltmoral.

På den anden side, er mange af dem der opponerer mod menneskers ret til at bestemme over deres egen krop blandt de mest fanatiske tilhængere af dødsstraffen, og ligeledes fortalere for høje straffer for hashrygning.

Jeg giver således ikke meget for deres "respekt for livet" for ikke at tale om deres respekt for frihed.

Mikael sagde ...

Udmærket post, selv om jeg ikke er enig.
Men illustrationen er misvisende. Det viser ikke et et foster i 12. uge. Et sådant kan ses her

Er det et menneske eller en salamander?

Tarik sagde ...

Hvorfor tror du livet begynder lige præcist når sædcellen møder ægget? Det er da et særdeles religiøst synspunkt, et tydeligt behov for "absolutte sandheder".

SACEUR sagde ...

Enig at der en inkonsistens- Hvis abort og pro boksning er tilladt - så er det op til en selv om man vil dope sig , ryge sig skæv og til lungekræft, drikke hjernen ud mm.

Men det vil i åbenbart ikke gøre noget ved?

Niclaszsh sagde ...

Jeg forstår slet ikke denne diskussion! Selvfølgelig skal man da have ret til abort. Det er ligesom når du laver brød, så bruger du gær. Gær er også en levende mekanisme, så du er altså en hårdkogt morder? Ikke engang som veganer kan du beskytte dig! Planter er også levende.

Du kan først opfatte abort som mord, når der er tale om et væsen med sanser og intellegens!

Hvis abort skal afskaffes, bør mad også!