søndag den 24. juni 2007

Overvågningen af borgerne på gader og stræder skal stoppes omgående !

Pas på ! Storebror holder øje !


Under den nuværende regering er antallet af overvågningskameraer i landet vokset eksplosivt. Der holdes øje med os alle, næsten hvor vi end færdes.
Det er en udvikling, som vi vil stoppe.

At forretninger og virksomheder sætter kammeraer op indendørs skal staten selvfølgelig ikke blande sig i, da det er privat ejendom.
Men ude på gader og stræder skal såvel det offentlige som de private fjerne kameraerne.
Det kan ikke være rigtigt, at man skal filmes, hvergang man træder ud af sin egen dør.

Et af tidens dødssyge argumenter lyder, at når man er lovlydig og ikke har noget at skjule, så behøver man ikke at føle sig generet af kameraerne.
Uhyggeligt nok er der mange danskere der køber dette argument, hvilket viser den slavementalitet og tryghedsnarkomani, som velfærdsdanskeren efterhånden er underlagt.
Så giver man pokker i den personlige frihed.
Og hvorfor egentlig stoppe her ? Det aller nemmeste ville jo være, at vi alle fik indopereret en chip fra fødslen, så vores gøren og landen kunne overvåges fra vugge til grav.
Med den glidebane vi er ude i, varer det nok ikke længe inden et flertal af danskerne også kan acceptere noget sådant.
Detfor skal denne ulækre udvikling stoppes NU !

Vi kan kun acceptere overvågningskameraer i det offentlige rum hvor det skønnes yderst nødvendigt for befolkningens sikkerhed, fx. på banegårde og i S-tog.
Resten skal VÆK !

1 kommentar:

Tarik sagde ...

Hovsa, det dér er da ikke særligt højreorienteret eller reaktionært! Din protest mod overvågningssamfundet lyder snarere som et eller andet, du har udtænkt sammen med dine hashrygende socialliberale venner ved en Amnesty-støttekoncert! Hvad så med folk, der render rundt med langt skæg og håndklæde på hovedet, skal DE i det mindste ikke overvåges i hoved og r**???