mandag den 25. juni 2007

Danmark skal forlade EU hurtigst muligt !

EU - et planøkonomisk pamperprojekt
Vi ønsker at Danmark skal udtræde af EU, og blive udenfor så længe det har den nuværende form.
Hvor EU som et handels- og miljøsamarbejde kan være en god ide, er den politiske overbygning en vederstyggelig konstruktion, der i bund og grund er et overgreb på landenes selvstændighed.
Det må og skal være i de nationale parlamenter at beslutningerne træffes, såvel økonomiske som politiske.
Vi vil ikke finde os i at alle mulige tåbelige love dikteres af nogle politisk korrekte verdensfrelsere i Bruxelles og Strassbourg, der udsender det ene tåbelige direktiv efter det andet.
EU er en stor bremseklods for friheden, og alle frihedsorienterede mennesker må tage stor afstand fra dette kollektivistiske og ufolkelige projekt.
Gennem latterlige landbrugsstøtteordninger, protektionisme bla. i form af visse toldskranker og diverse tilskudsordninger, hindrer EU i høj grad den frihandel, som både europæerne, og ikke mindst de fattige lande i den 3. verden har så hårdt brug for.
Hvad hjælper det, at man yder penge til humanistær bistand med den ene hånd, når man med den anden udelukker disse lande fra at komme ind på vores markeder ?
Frihandel, og ikke støtte, er vejen frem.
Desuden er EU alt for stort til, at der kan foretages fornuftige beslutninger i nogenlunde enighed.
De sydeuropæiske lande nyder godt af de andre landes penge, og sætter samtidig meget lave standarder inden for miljø, dyrevelfærd og det sociale område.
Frankrig lider af storhedsvanvid, og ønsker at bestemme det hele, selvom de har uendelig lidt at have deres storhedsvanvid i.
De nye medlemsstater fra Østeuropa ønsker naturligt nok øget velstand oven på godt 50 års trældom under kommunismens åg. Derfor er det uforståeligt, at man nu pga. en hurtig og kortsigtet gevinst føler sig fristet til at gå ind i et nyt projekt, der er en slags "Kommunisme Light".
Ikke blot på det økonomiske område, men også på det politiske, er EU frihedens fjende.
Forbudsforslag, der bla. begrænser ytringsfrihed og valgfrihed vælter ud.
Den latterlige Østrig-sag for nogle år siden er et godt eksempel. Her kunne man ikke affinde sig med, at Østrig havde en demokratisk valgt regering, der bla. talte er parti der ikke syntes at det var nogen god ide, at landet skulle være åbent som en ladeport for muslimsk indvandring.
Det var for meget for EU, og en række sanktioner mod Østrig blev sat i værk, og - pinligt nok - også tiltrådt af Nyrup-regeringn.
Med den fims af politisk korrekthed der hviler over visse af EUs medlemslande, som fx. Belgien og Sverige, så varer det sikkert ikke længe inden Danmark bliver pålagt af forbyde visse partier, kriminalisere visse ytringer, og bliver bedt om at fremme (læs: Hjernevaske) visse positive værdisæt i befolkningen.
Vi ønsker at Danmark skal bevare sin selvstændihed, og udbygge friheden frem for at indskrænke den yderligere.
Derfor vil vi arbejde for, at Danmark kommer ud af EU så hurtigt som muligt.

Ingen kommentarer: