mandag den 12. september 2011

Helle Thorning får 25 minutters gratis propaganda i TV2 !


Her 3 dage før valget er det ved at gå op for flere og flere vælgere, at Helle Thorning er fuldkommen hul.
Meningsmålingerne viser, at Socialdemokraterne styrer mod et katastrofevalg, og blå blok haler ind.
Hvad der for ganske kort tid siden syntes at være en uundgåelig sejr til de røde, ser nu ud til at blive mere spændende, end Helle og Villy havde håbet på.

Helles skattesag er ikke heldig for hende, og selvom hun ikke har gjort noget ulovligt i juridisk forstand, afslører det alligevel en person, der synes at skat er en rigtig god ide - så længe det bare er alle andre der betaler.

Nu kommer de røde medier Helle til undsætning.
Igår kunne man læse en forvirret Hans Engel udråbe Thorning til "vinder" af TV-duellen mod Lars Løkke. Hans Engel må have set et forkert program, for statsministeren vandt den kamp med 15 omgange mod 0.
Det er ikke nok at man snakker dobbelt så meget som modparten, når det man siger er vrøvl og floskler fra ende til anden.

Nu kommer TV2 så Helle til undsætning, ved at stille en halv time til rådighed for hende og gemalen. Her kan hun og Mr. Kinnock så få lov til at charme og smile sig ind i vælgernes stuer.

Hvis det var Danmarks Radio der havde lavet det stunt, ville det være endnu et godt argument for at kræve lortet lukket.
Nu er det TV2 der står for propagandaen, så derfor kan vi kun sige, at privatiseringen af kanalen ikke kan gå hurtigt nok.

Ingen kommentarer: