fredag den 4. september 2009

FN : Et pointeløst foretagende !


FN er endelig kommet til seriøs diskussion blandt etablerede politikere.

Igår påpegede Søren Pind, at FN stort set ikke har gjort noget som helst godt i sin mere end 60-årige levetid.

Og idag følger Naser Khader delvis trop.

Det er tiltrængt, at man påpeger, at det der måske på papiret var en velmenende ide, (ligesom Folkeforbundet i sin tid) er en stor fejltagelse, og i bedste fald blot spild af tid op penge.

Tomme ord uden handling.

Her i partiet er vores holdning til FN, at det er en imbicil debatklub, der fremmer islamistiske og marxistiske vrangforestillinger, og pga. de mange slyngelstaters medvirken udgør en direkte trussel mod Vesten.

De vestlige demokratiers primære rolle i dette nyttesløse foretagende synes udelukkende at være en tegnebog, fyldt med midler, der hæmningsløst deles ud til alverdens uduelige folkeslag.

Skal FN have en berettigelse, nytter det ikke, at man blot har en masse modbydelige diktatur-stater som medlemmer.

FN bygger op den naive og farlige opfattelse, at menneskeheden er en organisme med et fælles mål, og et fælles grundlag.
Historien viser desværre noget andet.

FN bør reduceres til lande, der vil sikre den personlige frihed : Økonomisk, politisk og religiøst.
Dermed får man ganske vist et langt mindre FN, men et mere handlekratigt, der kan sætte de fundamentalistiske og kommunistiske narehatte grundigt på plads.

Søren Pind skal have stor ros og tak for, at han rejste debatten.

Det var tiltrængt.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

FN kunne med rette stå for Fascistiske Nationer da det reelt er islamfascistiske nationer der bestemmer dagsordnen, med deraf følgende svindel og humbug som vestlige civiliserede nationer naivt betaler. Nedlæg lortet.