torsdag den 17. september 2009

Benny Andersen skammer sig !


Danmarks nationalskjald, Benny Andersen, der er så national, at han har boet en årrække under varmere himmestrøg, og nu bor i det islamfri Jægersborg, skammer sig over sit land og sine landsmænd.

"Nu er nok nok, siger han. Han vil ikke være folkelig længere. For han er ikke folkelig mere. "Jeg skammer mig over at være dansk, når over 60 procent af den danske befolkning finder det i orden, det der skete i Brorsons Kirke den sørgelige nat og den efterfølgende tid, hvor dansk lov er erstattet med irakisk med støtte fra Rigspolitiet og dansk regering samt andre ellers fornuftige politikere." Sådan siger han i et interview i dagbladet Information.

Han vil ikke længere være folkelig, men mellemfolkelig. Han er vred. "Jeg er forpint og skamfuld over det, der sker." "Jeg vil gerne være med til at forny Danmarks ry, for jeg har efterhånden fået opsparet så stor en vrede, at jeg ikke længere vil have den opsparet. Nu hæver jeg den!"

Benny Andersen er en god digter. Men folkelig har han aldrig været. Han er elitær og kulturradikal, og oser af foragt for menigmand.

Nu er han vred over, at det danske samfund tager sine egne love alvorligt, og ikke bare giver asyl på skrømt, fordi nogle irakere udnytter naive præster til at besætte en kirke, efter at deres sager er blevet grundigt behandlet og afvist.

Mener Benny Andersen, at man skal have lov til at være her, hvis man bare kan råbe højere end andre ?

Hvad med om han selv slog dørene i Jægersborg op og udviste sin påståede humanisme ?

Det er så nemt bare at sidde hjemme i sit domicil og spille klaver, og minde sig selv om hvor onde danskerne er.
Har Benny Andersen besøgt Københavns Nordvest-kvarter, og har han talt med de mennesker, der har problemerne inde på livet ?

Selvfølgelig har han ikke det. Han sidder i Nordsjælland og minder sig selv om, at han er et bedre menneske end andre. Højt hævet over den gemene hob.

Selfølgelig er det trist for de irakere, der skal sendes hjem.
Alle mennesker søger vel en bedre tilværelse.
Men Danmark kan ikke tage imod hele verdens fattige.
Det burde selv Benny Andersen kunne forstå.
Han bruger sit talent på at slå kynisk plat på folks følelser, og lader ikke en chance gå fra sit til at svine Danmark til.

Benny er bare den værste vi har
Og om lidt er Pia klar !

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Sikke da en verdensfjern nar. Hvis han læste 180grader.dk i dag, om hvilke fascistiske kræfter der stod bag det kirke cirkus, ville han måske ha´en anden opfattelse.