tirsdag den 9. december 2008

Miljø-fundamentalister slukker lyset til fordel for fordummelsens mørke. Vi kræver oplysning.

Gud sagde : Der blive lys !
Og der blev lys !
Og Gud så, at lyset var godt !
(1. Mosebog)

Så er vi atter vidner til et idiotisk miljø-tiltag, der i bedste fald er virkningsløst, og som i værste fald kan gå ud over mange svagtseende.

Venstres udenrigsordfører, Søren Pind, der på sin udmærkede blog behandler emnet, vil blive offer for et nyt forbud mod glødepærer, som EU nu - til klimaminister Connie Hedegaards store glæde - har bebudet.

Men at vi har nogle politikere, der ikke selv er store lys, behøver vel ikke at medføre, at andre skal undvære lyset, blot fordi disse lyseslukkere og mørkemænd tror at de kan frelse verden med den slags idiotiske og totalitære påfund.

Søren Pind og mange andre kan ikke se særlig godt i rum der er oplyst med - de iøvrigt kræftfremkaldende - el-sparepærer, men fra år 2011 har de ikke noget godt alternativ, hvis EUs debile forslag bliver vedtaget.

Selvom forslaget blot segmenterer hvor mange tosserier der kommer fra det totalitære EU, så er det ikke engang her problemet for alvor ligger.
For det danske folketing tæller alligevel tilstrækkeligt med miljøidioter, der nok skulle stemme forslaget igennem på egen hånd.

Gennem en nærmest systematisk hjernevask af befolkningen får man bildt flertallet ind, at vindmøller er godt, A-kraft er ondt, El-sparepærer er godt, glødepærer er skidt, benzindrevne biler og CO2 er noget skidt, El-biler er godt.

Hov ! El-biler !!
Når det kommer til biler, så er der åbenbart ikke noget galt med el hos de frelste.

Sandheden er, at el ikke udgør noget væsentligt miljøproblem.

El er en ren måde at transportere energi på.
Men det forstår miljøtosserne ikke.
Al Gore, Connnie Hedegaard, Svend Auken og de fleste andre politikere har forlængst droppet enhver seriøsitet, og hænger sig i ligegyldigheder, fremfor at sætte ind hvor det batter.

Den miljøpolitik det p.t. føres er en hattedame-miljøpolitik, der ikke hjælper en døjt.
Den er skræddesyet til en klasse af begunstigede frelste mennesker, der mener at de redder verden ved at bruge sparepærer, sortere deres affald, afskaffe telefonbogen, slukke for deres TV-apparaters stand-by funktion hver aften og spise økologiske havregryn.

De selvsamme mennesker, der ikke har noget imod at køre i benzinslugende biler eller flyve indenrigs mellem København og Billund, eller tage på drømmerejser til Thailand og Australien.

Det er jo altid nemmest at lege miljøfanatiker hvor det ikke går ud over en selv.
Skidt så med, at Søren og mange andre ikke kan se en Pind.

Mørket har for alvor sænket sig over fornuften. Det er på tide at få sat nogle flere watt på, så der måske går et lys op for miljø-idioterne.

3 kommentarer:

Anonym sagde ...

Jeg var lige ovre på Søren Pinds blog for at fyre en bredside af. Det var unødigt – flere kommentarer pegede på sandheden og fakta. Men lad mig resumere:

De fleste sparepærer er lige så dyre i drift (til belysning) som glødepærer. Jeg har sparepærer overalt på nær 3 steder, hvor jeg har halogen. De holder i middel langt fra de 8000 timer man normalt forudsætter i regnestykkerne. Snarere max 1000 til 3000 timer.

De giver et elendigt kunstigt lys, da de afgiver nogle få rene spektrallinier i stedet for et bredt kontinuert spektrum. De kan således ikke være den primære lyskilde, hvor man opholder sig det meste af tiden.

I Danmark har vi varme på i boligen det meste af året. Den varme, glødelamper afgiver, erstatter således anden opvarmning, der med termostatstyring automatisk skruer ned. Hertil kommer, at vi ikke bruger meget lys, når det er varmt. Vi vil stort set ikke spare en skid ved at skifte til sparepærer.

Men det er heller ikke det, det hele drejer sig om: EU er ved at træde i karakter som et totalitært socialistisk diktatur. Dette er en prøveballon.

Selvfølgelig er EU-politikerne rabiate idioter. Selvfølgelig er Christiansborg befolket af næsten udelukkende idioter, men så dumme er de dog ikke. Bare magtgale.

Mvh. Børge.

Letsindig sagde ...

Jeg er meget enig i din bedømmelse, Børge. Det er en test.

Anonym sagde ...

Formørkelse er jo de rød/liberales mærkesag, hvori består overraskelsen ? For kun igennem formørkelse kan de realisere deres syge utopiske ideologier.

Børge : "Men det er heller ikke det, det hele drejer sig om: EU er ved at træde i karakter som et totalitært socialistisk diktatur. Dette er en prøveballon."

Lige nøjagtig.
Vores politiske system minder om middelalderens præstevælde, blot tilsat morderniteteter som styring og/eller manipulation af massemedier og ikke mindst spindoktorer og branding.


Naturligvis skal vi være miljøbevidste, men vi skal også være fornuftige. Skal man sige det med moderne ord, skal vi have et hollistisk indgangsvinkel til problemerne. Det nytter ikke at udråbe en parameter til en nøglefaktor, hvis ændringerne påvirker andre andre parametere i negativ retning.

Det betyder eksempelvis, at det er det SAMLEDE energiforbrug man skal regne med og ikke alene forbruget. Altså det samlede energiforbrug fra udvinding af råstoffer, transport, fremstilling, distribution og den anden vej rundt til deponi eller genanvendelse. Vinder sparepæren så ?

Iøvrigt er LED pærer ved at vinde frem. De har den fordel, at de er langt billigere i produktion, bruger mindre strøm, er langt nemmere (miljørigtig) at bortskaffe/genanvende og fremstillingsprocessen langt mere miljøvenlig end sparepærerne. Ikke mindst kan de fremstilles så de afgiver et brugbart lys.

Men som alt andet handler det ikke om de bedste løsninger, men om hvilke fabrikanter der putter flest penge i politikernes lommer.


Filmen Matrix er for mig et spejl af det perfekte rød/liberale samfund. Den onde stat overvåger, styrer og udbytter borgeren alt imens borgerne lever i en illusion. Det eneste EU robotterne mangler er at få os alle sammen bedøvet, proppet ned i en kasse og forbundet os til netværket.......


/Tolder