torsdag den 28. oktober 2010

Hvem skal afløse Kenneth Plummer ?

Så er det exit Plummer.
Lad nu en ung overfladisk ignorant komme til !

Så skete det, som alle har ventet på det seneste døgn. Kenneth Plummer forlader stillingen som generaldirektør i DR efter at have dummet sig ud over det sædvanlige.

Kenneth Plummer, der primært var tidligere kulturminister Brian Mikkelsens opfindelse, og en af Brians utallige fejltagelser, har ikke været vores kop the, men man kan nu frygte noget der bliver langt værre.
For hvem skal afløse Plummer ?

Inden for politiet lader man ofte en psykologisk profil tegne af en gerningsmand som man leder efter.
Vi vil derfor gerne være DR behjælpelige med at tegne en profil af den kommende generaldirektør. En profil som vi tror DRs ønske-kandidat ser ud :

ALDER :

Ikke over 45, og gerne under 40. DR skal være med på tidens ungdomstrend, og endelig ikke ansætte ældre folk med for megen livsvisdom.
Vi skal have en ung person der har forstået at gøre lynkarriere i erhvervslivet, uden at have fået sjælen med.
Plummer er 49, og dermed allerede håbløst forældet. Alle ansøgere, hvis dåbsattest er fra før 1965 ryger i papirkurven.


KØN :

Kvinde. Såfremt der findes en kvindelig ansøger der har de øvrige kvalifikationer, vil hun blive foretrukket.
Også på dette punkt vil DR vise sig som en "moderne" virksomhed, og lade de unge kvinder komme til.
Forbilledet er naturligvis statministeren i DRs afskyelige femi-serie "Borgen.


VÆRDIPOLITISK :

Rødt svin. Ikke forstået således, at vedkommende ikke kan tilhøre den blå blok, men på det værdipolitiske område skal der være tale om en der er med på tidens poltisk korrekte trend :
Ligestillingstosse, globalist, EU-tilhænger, miljø-idiot, tilhænger af åbne grænser osv.


KULTURPOLITISK :

Fuldkommen ignorant.
En sjælden gæst på landets museer, teatre og i koncertsale.
Favorit-TV programmer som : The Daily Show, Sex and the City, X-factor, Borgen, Drengene fra Angora og Pigerne fra Sydhavnen.
Favorit-musik : Hører stor set alt - bortset fra klassisk musik, selvfølgelig. På radiosiden en ivrig lytter af P3.
P1 ? Hvad er det ?
Favorit-bøger : Da Vinci Mysteriet, og bøger af Ib Michael og Katrine Marie Guldager.


VISIONER FOR DR

At få flere seere og lyttere. Det skal ske ved at indskrænke de mange "kedelige" programmer, især på P1, og istedet satse noget mere på hurtige nyheder og let fordøjelig musik.
Især skal ungdoms-afdelingen styrkes, for DR skal selvfølgelig ikke være for folk der er på den forkerte side af 35 år, eller med en IQ på den rigtige side af 100.
Der skal også være endnu mere for kvinderne : Modemagaziner, kongestof, talkshows med de kendte, kæledyrsprogrammer, programmer om børnefamiliernes hverdag, og flere have-og bolig-programmer.


PRIVAT :

Har en uddannelse som cand-polit, HD eller måske journalist. Har ledelseserfaring, og har gjort lynkarriere. Er god til management (dvs. god til at koste rundt med folk).
Moderne familiemenneske. Gift og har 2 børn der går i privatskole. Bor i en af Nordsjællands indvandrerfri kommuner, eller på Frederiksberg.
Er vild med grønne koncerter, Bruce Springsteen og gåseleverpostej.


EFTERMÆLE :

Skal helst huskes som den der fik nogle flere unge og kvindelige seere væk fra de underlødige privat-kanaler og over på DR, der så blot viste de samme inferiøre programmer.
Skal også huskes som den der fjernede den sidste rest af programmer med intellektuelt indhold, og erstattede dem med tomme kalorier, så vedkommende kunne være den der medvirkede til, at DR ikke fik skyld for at sende venstreorienteret og bedrevidende propaganda.


Sådan ser DRs ønske-kandidat sandsynligvis ud. Da man næppe kan få en så "perfekt" kandidat, der lever op til alle punkterne, kan man med sikkerhed finde en der kommer tæt på.
Vi bliver næppe skuffede.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Det er sgu' da lige et job for dig, Webmaster