søndag den 25. april 2010

SF = Stats Femisme

Vogt dig, ynkelige mand !
SFs forbudsfeminister indtager dansegulvet !

Ovenstående billede fra SFs landsmøde siger ALT.

Feminisme. Ungdomsfascisme. Selvrealisering. Skid på andre mennesker.
Se mig, hør mig, i mit lille selvcentrerede autistiske femi-univers.
Mænd er nogle svin. Overflødige.

Vi kan blive insemineret, og derudover sende sex-gale mænd i fængsel, hvis de ser sig nødsaget til at opsøge en prostitueret.

Da Titanic gik ned blev der også spillet musik, og i SFs feministiske forbudshelvede er pop-støjen overvældende.

SF har oceaner af kvindelige 30-somethings-vælgere. Menneseker der er "Selvrealiserende" og ikke blot skider på, men også forhåner midaldrende mænd med mere erfaring.

Højrefløjen har i al for lang tid været den pæne dreng i klassen der på tøffel-helte maner har sagt " Ehh, de der SFere er meget søde, men de tager bare fejl".

Nej, SFerne er IKKE søde. De er ONDE, og vil udryde den kiksede midaldrende mand.
Det er umenneskeligt, og det er hamrende usympatisk.

Desuden vil de smadre Danmark gennem et idiotisk og hippie-agtigt skattesystem, der bygger på misundelse.

Når alle virksomheder er flyttet til udlandet, må de se sig om efter andre at plyndre, så de kan realisere deres femi-socialistiske forbuds-paradis.

Orwells bog, 1984, var en begavet forfatters ADVARSEL, ikke en MANUAL.

Det har ligget Villy (hvor "folkeligt" at være på fornavn med et forbudmenneske") meget på sinde at fortælle, hvor asocialt det vil være med skattesænkninger.
.
Hvis det ikke var fordi at Webmaster er demokrat, og at mange SFere er søde mennesker, så burde partiets medlemmer have stribet tøj på og sendes i arbejdslejr.
For magen til landskadeligt, frihedsfjendsk og mandehadende parti skal man lede længe efter.
.
Meget sigende har Danmarks Radio nu sendt hele 4 indslag fra SFs landsmøde, og ikke nogen fra Liberal Alliances.
.
Villy Søvndal har udtalt noget i retning af, at skattelettelser vil ramme de svage, og gavne bankdirektøren.
Jesus talte i lignelser, så det vil vi opgså gøre.
.
Denne søde historie er tyvstjålet fra netavisen 180 grader, men er ikke desto mindre relevant :
.
Dette er historien om ti personer, der hver dag går ud på restaurant og spiser middag sammen.Den fælles regning på restauranten ender hver dag på 1.000 kroner, og de ti deler den op på nogenlunde samme måde, som vi betaler skatter her i landet.
.
De første fire - de fattigste - skal derfor ikke betale noget. Den femte skal betale 10 kroner, den sjette 30 kroner, den syvende 70 kroner, den ottende 120 kroner og den niende 180 kroner. Den tiende, den rigeste af dem, skal betale 590 kroner.Sådan spiser de sammen hver dag, og alle er de glade for den måde, de deler regningen på.
.
Lige ind til restauratøren pludselig giver dem rabat: “Eftersom I er så gode kunder, giver jeg jer 200 kroner i rabat på jeres middage” siger han. En middag for ti personer koster derefter 800 kroner.
.
Gruppen vil stadig betale regningen på samme måde, som vi betaler skatter her i landet. Så de første fire bliver ikke påvirket: De skal stadig ikke betale.Men hvad med de seks andre - dem som betaler - hvad skal de gøre? Hvordan skal de fordele rabatten på 200 kroner, så alle får en lige del? Og nu skal man holde ørene stive: De finder ud af, at 200 kroner divideret med seks bliver til 33,33 kroner. Hvis de trækker det beløb fra hver persons andel, skal den femte og sjette person have penge for at spise.
.
Restauratøren foreslår, at det mest rimelige vil være at reducere hver person regning omtrent jævnt, og han sætter sig til at regne på, hvad hver person skal betale.Resultatet bliver, at også den femte person kan spise gratis, den sjette skal betale 20 kroner, den syvende 50 kroner, den ottende 90 kroner, den niende 120 kroner. Den tiende skal betale 520 kroner i stedet for de 590. Ergo får alle seks personer en lavere pris end tidligere, og de fire første kan fortsat spise gratis.
.
Men så er det, at én i selskabet begynder at sammenligne, hvad de hver især har sparet, da de står uden for restauranten og snakker. “Jeg fik kun 10 kroner af de 200 kroner”, begynder den sjette person og peger på den tiende. “Men du tjente 70″. “Præcis”, siger den femte person. “Jeg sparede også bare en 10´er. Det er uretfærdigt, at han fik syv gange mere end mig!”. “Det er sandt”, råber den syvende person. “Hvorfor skal han have 70 kroner, når jeg kun fik 20? De rige skal altid have det bedre!!!”. “Hør et øjeblik”, forsøger de fire første. “Vi fik jo overhovedet ingenting. Det her system udnytter de fattige”.De ni personer omringer den tiende og giver ham tæsk.
.
Næste aften kommer han slet ikke til middagen, men de ni andre sætter sig til bordet og spiser uden at vente på den tiende. Da regningen kommer, opdager de noget.Der mangler 520 kroner…”
.
Sådan er SFs skatteåpolitik, og konsekvenserne er fatale for Danmark.Ingen kommentarer: