mandag den 7. december 2009

Dagens kalenderlåge nr. 7 : Honey Kedegaard


Så kom dagen, som alle har ventet på.

Klimatopmødet i København.

En af hovedpersonerne er naturligvis Connie Hedegaard.

Der var engang - for mange år siden - at webmaster faktisk så et lys i den unge dame.

Det lys er nu slukket på samme måde som hun selv mener, at vi med jævne mellemrum skal slukke lyset for at redde klimaet.

Connie Hedegaard må enten være naiv eller kyniker, når hun på den måde har sat sin sjæl i pant hos useriøse klimadebattører som Al Gorre og andre, der på yderst overfladisk og uvidenskabelig baggrund udtaler sig om klodens tilstand og de menneskeskabte problemer.

Vi vælger at tro det første.

Det er i sig selv tragisk, at det har været nødvendigt at afholde en alternativ klimakonferrence, fordi kritikere som Svensmark og Lomborg ikke kan komme til orde.

Klimadebatten er gået op i hat og briller, og ligner mere en trossag på linie med Scientology, end en seriøs videnskabelig meningsudveksling.

Connie Hedegaard ser ikke de store problemer i, at verdens befolkning om føje år runder de 10 milliarder. Bare vi bruger el-sparepærer, bruger energirigtige køleskabe, og slukker for fjernsynets standby-funktion (hvilket ofte ødelægger TV-apparatet for at spare 50 øre i døgnet) så skal det nok gå.

Magen til vrøvl.

Det er overbefolkningen der er problemet, samt det faktum, at flere og flere mennesker vil have flere og flere goder.

Som vi har skrevet før, må verden vælge.

Teoretisk set kan der godt leve 20 milliarder mennesker på jorden, MEN det kræver en radikal anden levevis :

Ingen biler
Ingen vaske-eller opvaskemaskiner.
Ingen kølekabe.
Omstilling til veganerkost for alle.
Udelukkende soldrevne PCer.
Slut for al transport i luftrummet.


Alternativet er at gøre det så surt som muligt at få børn.
Lægge store kopskatter på hvert barn, fjerne alt hvad der hedder børnechecks og barselsorlov, fjerne enhver støtte til vuggestuer og børnehaver, ja - i det hele taget gøre alt for at få fødselstallet ned.
Og gøre evt. u-lands støtte og nødhjælp afhængig af, at de enkelte lande indfører en et-barns politik.

Derudover skal der energimæssigt satses på kernekraft.

Økologisk produktion skal forbydes, da den tærer unødigt på jordens ressourcer, uden at der er nogen beviselig sundhedseffekt ved økologiske produkter.

Der skal forskes mere i gen-splejsede fødevarer.

Midt i glæden over at Connie Hedegaard har forladt dansk politik, er vi nu blevet beriget med noget nær en Connie-kloning.

Med Lykke Friis har man bare udskiftet Lucifer med Belzebub.

Den eneste formildende omstændighed ved denne EU-begejstrede moster er, at hun har tyske aner, og holder med Bayern München.

Klimatopmødet vil sikkert munde ud i nogle vage hensigtserklæringer uden anden effekt, end at deltagerne ikke taber ansigt.

Spild af tid og penge.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Man kunne jo starte med at begrænse befolkningstilvæksten i u-landene. Naturligvis er det et TABU emner, som belejligt nok aldrig bliver indregnet som en faktor.

Klimaet - en bekvem løgn.....

/T