lørdag den 21. marts 2009

Alternative straffe til unge og ældre !

Måske ville det slet ikke være nogen dum ide at lade underholdningsindustrien overtage noget af fængselsvæsnets arbejde. På den måde kunne man måske få lidt privatisering ind ad bagdøren.


Venstres folketingsmedlem Malou Aamund (valgt af Ny Alliances vælgere, red.) fremførte i går, at unge kriminelle ikke bliver straffet tilstrækkeligt. De sikrede ungdomsinstitutioner minder mest af alt om Lalandias ferielejligheder, påstod hun. På trods af, at hun faktisk aldrig har besøgt en sikret ungdomsinstitution.

Det skriver Nyhedsaviden 180 grader idag.

Også her i partiet går vi ind for at straffe både unge, midaldrende og gamle syndere hårdt.

Men skulle der være noget om snakken, at ungdomsinstitutionerne minder om Lalandia, så er det da en straf der vil noget.

Tænk, om man var tvangsindlagt til at bo i Lalandia !

Men det åbner måske helt nye muligheder i det danske straffesystem.
At underholdnings-industrien samarbejdede med kriminalforsorgen.
På den måde kunne man delvist få privatiseret fængselsvæsnet.

Så kunne de ældre kriminelle komme på 200 svimlende rutchebaneture om dagen i nogle af landets forlystelsesparker, og når de så var helt møre i hovedet, kunne de blive lukket ind på Lanlandias værelser og tvangfodret med X-factor og Boogielisten vist non-stop på store fladskærme.

Omvendt kunne de unge mennesker blive slæbt i Det Kongelige Teater og tvangsfodret med operaer af Wagner og Alban Berg, og blive trukket rundt på mange af landets museer.

Mulighederne er mange.
For vi er snart så overbelastede med underholdning, at dette i sig selv kan være en straf.

Ingen kommentarer: