lørdag den 4. oktober 2008

Usympatisk lovforslag om skattefrihed til sportsidioter

Her i partiet er vi imod den lede indkomstskat.
Ingen tvivl om det.

Men det virker underligt, når man idag kan læse, at der er en eller anden særlov på vej, så folk der kan kaste med en bold, sejle eller ro, ikke skal bidrage til fællesskabet :

Fra 180 grader :

"Lovforslag om skattefrihed for OL-medaljevindere på vej
"Vi er i fuld gang med at skrive lovforslaget. Det skulle gerne nå at blive fremsat og vedtaget i løbet af efteråret," siger skatteminister Kristian Jensen."

Det er ganske enkelt usympatisk, at kassedamen i Netto skal aflevere halvdelen af sin lusede indtægt til staten, og at skrivende webmaster skal betale 68 % i skat, når sportsidioterne ikke skal betale noget.

Ren populisme.
Det næste bliver vel at kvinder og børnefamilier heller ikke skal betale skat.

Hvad er det egentlig sportsidioterne udretter for samfundet der er så vigtigt, at de skal læsse skattebyrden over på os andre ?

Det er som sagt fint at afskaffe indkomstskatten.
Her i partiet ønsker vi den afløst af kopskat.

Men staten er et umætteligt dyr. Og får den ikke indtægter fra de såkaldte "sportsstjerner", så bliver regningen sendt til os andre.

Det ville have været langt mere sympatisk, om Brian Mikkelsen og Kristian Jensen havde foreslået skattefrihed for rengøringskonerne og hjemmehjælperne.
Men det er der jo ikke stemmer i.

LORTELAND !

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvad der pisser mig helt af er hver gang royale narhatte og gøjlere af den ene eller anden observans, stikker deres kulturelle snabel ned i statskassen.
Kunstnere på livlang overførelsesindkomst, fordi de i en eller anden hashtåge har spillet banjo og dyrket fællessang. Vor herre bevars...

Ulandsfrivillige, der får skattefrihed for en længerevarnede ferie i et stakkels U-land, hvor de kan leve i sus og dus, mens de i vanlig imperialistisk stil med store biler, tjenestefolk og herskabsvillaer "hjælper" de stakkes fattige fjolser på ret vej. Vor herre bevars...

Nu er turen altså også kommet til sportsidioterne. Vor herre bevars...

Ser man så på de soldater vi i mennerettighedernes- og pladderhumanismens hellige navn udsender og som sætter deres liv, lemmer og nerver på spil, ja dem skider man jo et langt stykke. Det materiel de anvender er mere eller mindre ubrugeligt (vel valgt af uduelige gymnasieofficerer) og der er ikke engang nok af det. Skattefrihed og frynsegoder for dem er en UMULIGHED eller i hvertfald noget den ulækre statsmagt helst ikke vil give dem.
Se på Hjemmeværnsfolk der gang på gang gratis støtter et politi, der vel knapt gider eller evner at løse deres pålagte opgaver. Dem spiser man af med en kop kaffe eller noget der ligner dagpengesatsen. At give dem løn er for den ulækre stat ikke muligt. Det skulle jo nødigt hedde sig. Vor herre bevars....

Den statsforvaltning der er i Danmark er direkte ulækker. Føj for satan.

Luk Christiansborg - Danmarks største og mest ildelugtende svinstald :-(


/Tolder

Anonym sagde ...

Jeg glemte at nævne de millioner af danskere der hver dag slæber sig på arbejde, hvor de udnyttes og udbyttes. Dem er der sku ingen der gider beskæftige sig med, ja altså ud over at statsmagtens iver efter at overvåge og kontrollere dem i hoved og røv - og så selvfølgelig plukke dem i skat (så der er til alle gøjlerne, sportsidioterne, ubrugelige og uduelige statsansatte akademikere, samt til sammenrendet af dovne og asociale nasserøve fra nær og fjern).

Vor herre bevars (for der er ingen andre der gider) ....


/Tolder