mandag den 9. november 2009

Kongehuset hyrer nazi-svin !

Sakset fra dagens udgave af Ekstrabladet :

"Daniel Carlsen, der er dømt for at lave nazihærværk i Århus sammen med nazigrupperingen White Pride, til december kan komme til at passe på Danmarks dronning. Det har hverken HOK, der rekrutterer de unge, eller Den Kongelige Livgarde, som modtager og videreuddanner garderne, noget imod."

Det er fint, at skatteyderne kan se, hvad deres mange millioner går til.

Et idiotisk kongehus uden moral eller intelligens.

Folk må være alt det nazister de gerne vil. Men vi skal vel ikke ligefrem statssubsidiere disse psykopater.

Men kongehuset har ingen fine fornemmelser.

Republik NU !

8 kommentarer:

Anonym sagde ...

En spændende historie der var på forsiden af alle medier. Manden erklærer sig selv for anti demokrat. Underligt nok er der ingen der har problemer med muslimer i forsvaret, selv om de jo osse er anti demokrater. Se bare i USA hvad den slags kan føre til.

Anonym sagde ...

Webmaster er en slem hykler. Denne gang er han åbenbart for berufsverbot.

Anonym sagde ...

Kunne man forestille sig Webmaster skrive om islam-svin i forsvaret ? Ligheden mellem de to syge ideologier er ellers slående.

Anonym sagde ...

Rolig nu. Der er tale om en teenager. Han har været i ALLE medier gennem det seneste års tid og er tydeligvis ikke for kvik. Men det skal da vist gå meget galt førend der er noget specielt risikabelt ved det.

Angående hans såkaldte voldsparathed – er der ikke blot tale om at han er en del af et miljø der jævnligt er i infight med et tilsvarende modbydeligt mijø fra den anden side. Er der noget der indikerer at han vil bruge vold til at omstyrte samfundet som sådan.

Det kan i hvertfald ikke have været vurderet tilstrækkeligt alvorligt til at han er blevet kasseret, for Forsvaret tjekker naturligvis den slags førend man aftjener værnepligt.
Hans alder taget i betragtning kan han da iøvrigt ikke have haft en særlig lang fængselsdom for vold, måske slet ikke, hvilket vel så siger en del om drengen.

Jeg synes sådan set det mest interessante er at dansk journalistik har fundet et nyt lavpunkt. Denne forvirrede teenager der tilsyneladende hungrer efter lidt airtime og at få vist sit børneværelse med naziflaget i aviserne, kan åbenbart få mange journalister og redaktioner til at juble af glæde. Wauv hvor er det kritisk sådan løbende at følge hvad han laver, og lige meget hvad er der garanti for forargelse; nazist arbejder i børnehave, nazist passer på dronningen, nazist er bolddreng på Aarhus Stadion, nazist er XXX.
Men det er da billigt at lave, og nazi-artikler elsker alle folk at læse. Udover Mærsk og Michael Laudrup er der næppe noget emne som i den grad kan tiltrække sig opmærksomhed. Så for en avis som stiften der er presset i så voldsomt et omfang som de er, og som har traditioner for at have tilknyttet venstreradikale som journalister, ja så er det naturligvis en god historie.

Alle andre burde ryste på hovedet over at man endnu engang bruger medieplads på en ligegyldig og mere eller mindre uskadelig teenager. Om to år er han buschauffør, kontantshjælpsmodtager eller brolægger.

Anonym sagde ...

Jeg har også hørt om sønderjyder, ja selv molboer, der har været i livgarden.
Men når han både er århusianer og nazist, så går den åbenbart ikke mere.

Anonym sagde ...

Han skal have lov til at aftjene sin værnepligt i fred!!

Webmaster sagde ...

Nej !

Webmaster går ikke ind for berufsverbot.

Nazister kan arbejde i det private erhvervsliv.

De må for min skyld være alt det nazister og holocost-benægtere de har lyst til.

Jeg kan bare ikke se den højre visdom i, at mine skattekroner skal gå til at sådan et voldssvin skal passe på dronningen.

Men kongehuset skal selvfølgelig også afskaffes hutrigst muligt.

Webmaster

Anonym sagde ...

hvorfor ikke:)