mandag den 16. november 2009

Kirkeklokker, ej til hovedstæder !

Nu er det fra politisk hold blevet vedtaget, at de danske kirkeklokker skal bimle 350 gange den 13. december, når klima-topmødet går i gang.

Dette er et misbrug af kirken, der dermed spændes for en politisk-ideologisk vogn.

Kirkens opgave er at forkynde evangeliet.
Ikke at være Connie Hedegaards forlængede politisk korrekte arm.

Som helt rigtigt påpeget af bla. Britta Schall Holberg og Søren Krarup, er det ikke kirkens opgave at politisere.

For hvorfor så ikke også lade kirkeklokkerne ringe for billigere plejehjem, gratis busser, flere vuggustuer, pornofrit miljø og alt muligt andet ?

Kirkens opgave er at formidle Guds ord.
Ikke at være det verdslige systems røvslikker.

Et ekstremt skråplan.
Vi håber, at de der skal ringe med klokkerne har mod til at strejke den 13 december.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skal vi gætte på at det næste projekt bliver at rige ved muslimske højtider, for at "vise respekt" og "fremme dialog" ?.

Verner Vomitus

Anonym sagde ...

Det næste bliver nok at der skal "råbes" fra de højeste punkter i danmark. Fra alle vores baunehøje, bygninger, tårne og broer skal islam´s kalden lyde.

Anonym sagde ...

Er webmesteren forsumpet i sure cecils og billig sprit siden intet nyt er at finde på siden ?

Anonym sagde ...

Et af deres store problemer er jo netop, at de ikke har kunnet få religionen blandet med ind i den "NewWorldOrder"-plan, som de er i gang med at trække ned over hovedet på os i disse år. Hvis man kan få det religiøse aspekt blandet ind i det, vil man dermed også kunne få en større opbakning fra en vildledt befolkning.Men nu prøver de så alligevel, må man konstatere.Hvad har vejret med religion at gøre ???
-Egentligt mere underligt er det, at vi på ingen af nyhedskanalerne har hørt så meget som et enkelt ord om den "ClimaGate", der kører løs i øjeblikket. Det har jo vist sig, at alle tallene omkring global opvarmning er manipulerede og falske, så det er jo bare med til at understrege, at det overhovedet ikke handler om miljøet, men at de har gang i noget helt andet, og meget mere lusket. Hvorfor fortier de ellers, at de 4 professorer, der er de største autoriteter i EU omkring klimaspørgsmålet, er blevet taget i at lyve og forfalske informationer om de reelle klimatal???
Der er noget i gære, som vi ikke skal have at vide, før det er for sent !!!