torsdag den 6. november 2008

Bravo, Søren Krarup. Tæsk skal de have.


Krarup : Den kætterske røst i lallepædagog-samfundet.
Siger det der skal siges.


Søren Krarup har været på banen med en udmelding om folks ret til at revse deres dumme unger.
-
Idag udtaler han til BT :
-
Familier skal ikke kontrolleres af Staten. Det svarer til nazisternes og kommunisternes idé om, at børn skulle angive deres forældre, hvis de afveg fra den korrekte linje, siger Søren Krarup til bt.dk.
Ifølge Dansk Folkepartis tordenpræst er fysisk opdragelse af børn ikke det samme som vold. At revse sine børn, bør være enhver fars og mors ret, hvis de skønner det nødvendigt, siger Søren Krarup, der synes, at det er helt naturligt, at slå på børn indenfor hjemmets fire vægge:"
-
Det skriver BT idag.
-
Vi kan ikke være mere enige.
Det er ikke staten der skal opdrage børn, og lege gestapo overfor forælderne, og bede børn om at angive deres far eller mor.
-
Et rent nazi-stikker samfund.
-
Selvfølgelig skal mishandling af børn være forbudt, men en syngende lussing er der ingen der har taget skade af.
Webmaster har ihvertfald ikke.
-
Tværtimod ser vi en fuldkommen udiciplineret ungdom, der er voldelig og drikfældig.
Det skyldes mangel på en god dragt prygl.
-
De unge lømler skal afklapses i tide, så de lærer at skelne ret fra uret.

12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Og nu kan man så læse, at han har måttet stå skoleret for sine udtalelser hos den national socialdemokratiske Pia Kjærsgaard, og at han i den anledning har udtalt, at han er godt træt af politik.

Guderne skal vide, at jeg forstår ham. Hæderlighed, hjerne og hjerte findes ikke på Christiansborg. Når han forlader politik bliver det meget svært at finde en at stemme på.

Trist - trist.

Mvh. Børge.

Balder sagde ...

Revselsesrettens afskaffelse betyder at den højste autoritet fra et barns synspunkt nu ikke længere ligger hos forældrene, men hos staten.

Revselsesretten er af enorm symbolsk betydning, og afskaffelsen markerer begyndelsen af det socialistiske samfund, der ejer sine borgere, akkurat som fordums tids herremænd ejede deres trælle. Sammen med den mere og mere ekstreme feminisering, indførslen af bøsseægteskaber og på sigt bøssers ret til at adoptere, er det med til at fremskynde nedbrydelsen af det naturligt evoluerede samfund, kernefamilien, og al respekt for naturlig hierarki og autoritet.

Nu er vanen banet til at det nye præsteskab for alvor kan regere, med vold, kaos, detailregulering, overvågning og politistatsmetoder som resultat.

Krarup er et fyrtårn mellem mange middelmådeligheder, og den voksende politiske korrekthed i Dansk Folkeparti må være ham en torn i øjet.

Det er på tide at et nyt parti ser dagens lys, der kan inspirere, begejstre og bane vejen for en åndelig og erkendelsesmæssig revolution. Desværre har Krarup nok ikke alderen til at starte et sådant foretagende fra bunden af, men lad os håbe på at andre træder til.

Dansk Folkeparti kan så beholde rollen som det nye Socialdemokrati.

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Balder sagde ...

Jeg ved ikke om det er mig der er for følsom, men lugter det ikke lidt af troll herind?

For lige at præcisere hvad jeg mener; jeg forsvarer ikke rutinemæssig korporlig opdragelse.

Det det er det afgørende er den symbolske værdi, og når det virkelig spidser til at have retten på sin side når der skulle være brug for mere håndfast behandling.

Da ville jeg selv som barn have foretrukket mine forældre som øverste autoritet end politiets eller socialpædagogernes. En situation som den vi har nu hvor børn kan få deres vilje overfor forældre ved at mælde sig på kommunekontoret er ikke fremmende for den videre dannelse og selvstændiggørelse.

Jeg kan ikke rigtig se forbindelsen mellem revselsesretten og til at 'skære bollerne af for at se pornofilm', eller 'kællinger der trænger til at blive holdt i ave af voldtægtstrusler.'

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Letsindig sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...

kære letsindig.

Du er jo modstander af ytringsfriheden.

Du burde flytte til NordKorea.

De Højreorienterede Svin sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
De Højreorienterede Svin sagde ...

Sjofle kommentarer accepteres ikke.

De Højreorienterede Svin sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Anonym sagde ...

Børge : Den national socialdemokratiske Pia Kjærsgaard

(Ulideligt, ganske enig)


Balder : Revselsesrettens afskaffelse betyder at den højste autoritet fra et barns synspunkt nu ikke længere ligger hos forældrene, men hos staten.

(Det er jo netop de rød/liberales målsætning. Leftwing liberals..... selv om man burde mene at de danske liberale i det mindste havde en flig tilbage af borgerlig anstændighed).

------------------------

Flere psykologer har udtalt, at i aldergruppen 15-30 har der aldrig været så mange unge med psykopatlignende karaktértræk.

Det er jo tankevækkende i og med at ALDRIG i Danmarkshistorien har børn og unge været så omgivet af pædagogik, velmenende pædagoger og pladderhumanister i fodformede økologiske sko.

Akademikerne går heller ikke fri, for ALDRIG er børn blevet testet, vejet og målt mere end i de senere år og resultater ført i endeløse regneark og tabeller - nok mest for at akademikerne skulle have et arbejde....


Men hvilke forbilleder skal de unge også have i et system hvor højtstående politifolk svinder med rejsegodtgørelser, politikere tildeler sig selv særlige goder og hvor der absolut ingen mærkbar konsekvens er ved at svindle, berøve, krænke, overfalde, voldtage og dræbe andre medborgere ?

Et system hvor krigsforbrydere, pædofile, massemordere, pirater og andet afskum får "tålt ophold", behandlingsdomme og rundbordspædagogiske samtaler.

Et system hvor man bare skal være nok der bryderRevselsesrettens afskaffelse betyder at den højste autoritet fra et barns synspunkt nu ikke længere ligger hos forældrene, men hos staten.

Et system hvor mænd skal være han-kællinger, hvor far er en kvinde og mor er en mand - eller værre hvor begge er en mand eller kvinde !
Dekadent, naturstridigt og perverst !

Europa er ved at udvikle sig til et rød/liberalt helvede, som får nazier og kommunister til at ligne de rene børnehavepædagoger :(/T

Anonym sagde ...

Og Balder -

Det eneste børn kræver den rette portion omsorg, kærlighed, opdragelse og inspiration.

Nu har lilla-ble pædagogikken fejlet ad helvede til i 35 år - hvor længe skal det blive ved ??

Paradokssalt nok må man ikke slå børn, heller ikke selv om det var fortjent.

Omvendt må man jo godt voldtage og misbruge dem, for den straf pædofile idømmes er så grinagtig at det må være en krænkelse af menneskerettgihederne.

Jeg har dog ikke noget videre håb i den retning, da denne rettighed mest af alt bruges til at beskytte forbrydere.


/T