torsdag den 20. september 2007

Kristendemokraterne på korstog mod den indre svinehund

Kristendemokraterne til kamp mod udanske værdier og svinehunde

Kristendemokraterne, der p.t. henslæber en politisk tilværelse på den triste side af spærregrænsen, ligger i respirator og forsøger at komme til hægterne.
Hvis patienten inden det kommende valg erklæres for hjernedød, kan dens få vælgere og mærkesager muligvis transplanteres til andre partier, fx. Ny "Ali"-ance !
Det kan jo være svært at komme til hægterne, når man både savner politiske personligheder, og en politik i det hele taget.
Således har man skippet sin gamle mærkesag : Modstanden mod abort.

Derfor bliver man nu nødt til at finde noget andet af være forarget over, så hvorfor ikke trække den gamle krikke af stalden der hedder : Afstandtagen til Dansk Folkeparti.
Det er jo en opskrift som bla. Ny Alilance foreløbig har haft en vis succes med, hvorimod Nyrup ikke slap så godt fra at tale om hvem der var stuerene, og hvem der ikke var.

Hvad skulle hele det hellige kor af selvgode mennesker dog gøre uden DF ? For uden dette parti ville man være nødt til at finde nogle andre at skyde på for at holde på publikum.
Men at føre politik på at lægge afstand til andres politik, fremfor selv at diske op med nogle ideer, det kan umuligt holde i længden.

Man mener at DF misbruger de danske værdier til at køre en hadekampagne.
Det er Kristendemokraterne ikke ene om at mene, men det kunne være mere interessant at vide, hvad de selv betragter som "Danske værdier".
Er det blot de værdier som man selv har ? Og er disse i så fald specielt danske ?
Dette kunne vi godt tænke os at få svar på, ligesom det også kunne være rart at vide hvad der ligger bar udtrykket, at noget er "Udansk". Hvad er det ? Og hvor ligger Udanmark ?

Kristendemokraterne hævder, at DF taler til "Den indre svinehund".
Her i partiet bryder vi os ikke om hunde. Faktisk ønsker vi at det bliver gjort forbudt at holde hund. Alene synet af en hund kan få det til at vende sig i os. De dominerer gader og stræder, hvor de larmer og grisser til, hvis de da ikke ligefrem overfalder og bider sagesløse mennesker, og deres ejere opfører sig som om de ejer hele det offentlige rum.

Kun en hunderace kan vi lide, nemlig "Den indre svinehund". Selvom det er den mest udbredte hund i Danmark, er den ugle set.
Det nærmer sig faktisk dyrplageri, at den kun må luftes når der er valg. Tænk hvis andre hunde skulle gå og holde sig i årevis.
Ligeledes får vi konstant at vide, at man ikke må give næring til den indre svinehund. Hvor er landets dyreværnsforeninger henne ?

Så når statsministeren langt om længe trykker på valgknappen, er det klart, at svinehunden både er trængende og sulten, begge dele mere end godt er.
Det er den ikke fordi den er værre end andre hunderacer, men fordi hele den samlede flok af godhedsapostle nægter hunden dens mest basale rettigheder, som fx. at komme ud engang imellem, og få lidt ekstra næring.

Det bliver spændende om Kristendemokraterne kan stoppe de mange svinehunde på valgdagen.
Det lader sig næppe gøre alene ved at partiets få medlemmer udruster sig med en hundeproppistol foran valgstederne.
De må hellere i god tid træffe en aftale med den fra TV så berømte hundepsykolog, Amdi Wowsjawski, så han måske kan få svinehundene til at opføre sig ordentligt.
Han bruger jo en god teknik, såsom :

"Svinehund, hold din mund ! Svinehund, hold din mund. Pu-haaaaaa!


Må man tage svinehunden med sig ind i himlen ?
Næppe hvis det står til Kristendemokarterne.
Svinehund ! Du skal blive hjemme ! Pu-haa !

Ingen kommentarer: