lørdag den 29. september 2007

Det Konservative Folkeparti - ikke så konservative at det gør noget !

Af hensyn til den "Reelle" ligestilling, vil Pia Christmas-Møller sende fædre på barsel !


Da grundlovsændringen i 1915 blev gennemført, og kvinderne til stor ulykke for landet fik stemmeret, måtte også det gamle parti Højre tilpasse sig en ny virkelighed. Det blev til en navne- og partiændring, så det var nat med Højre, og dag for Det Konservative Folkeparti.

Partiet, der igennem det meste af det 20. århundrede var et godt og hæderligt parti, som man kunne være bekendt at stemme på, er idag kun en skygge af sig selv. Man har tilpasset sig tidens modeluner, hvilket jo netop ikke er specielt konservativt. Nu lefles der for kvinderne, børnefamilierne og velfærdsnarkomanerne, hvorimod Gud, konge og fædreland er udskiftet med materialisme, overvågningssamfund og EU-begejstring. Partiet har dog indtil nu formået at være lidt mindre ringe end så mange andre ringe partier, men det synes at være slut nu.

Partiets formand føler at han har vundet en stuhr-stuhr sejr ved at få gennemført nogle skattelettelser der er så mikroskopiske, at de næppe kan give gennemsnitsdanskeren mere end en flødekaramel ekstra om dagen. Blandt andet stiger prisen på el. Ikke blot på forbruget, men også på målerafgifter. Det var den skattelettelse ! Og de "Store" skattelettelser skal nok trække udenlandske eksperter til Danmark, og danskerne vil selvfølgelig nu knokle en vis legemsdel ud af bukserne. HA ! Tror de selv på det i Det Konservative Folkeparti ?

Fra formanden forlyder det, at man nu ikke længere vil tale om skattelettelser, men om "Værdier". Værdier er hvad bla. Pia Christmas-Møller taler om, når hun flirter med det gamle venstrefløjssynspunkt, at fædre indirekte skal tvinges på barsel, ved at man ganske enkelt vil øremærke en del af orloven til fædre.

Udover det forkastelige i, at nybagte forældre kan rende rundt derhjemme og dandere den for andres penge, blot fordi de har sat et barn i verden, så er det bestemt ikke konservativt tankegods at ville blande sig i, hvordan en familie vælger at administrere den tildelte barselsorlov. Det hele sker selvfølgelig i "Ligestillingens" navn. Manden skal tvinges til at gå hjemme, hvis han ikke selv kan finde ud af det, så kvinderne kan drøne rundt og realisere sig selv i det pulserende arbejdsliv.

Nu forventer vi, at de konservatives næste ide bliver, at mændene også skal tvinges til at gå til fødselsforberedelse, og ligge i en gymnastiksal og solidaritetsstønne sammen med kvindfolkene. Den var næppe gået under Estrup, den bedste leder landet til dato har haft.

Ligestillings-fundamentalismen rider idag samfundet som en mare. Feministerne er næppe tilfredse, før der er opnået resultatlighed på samtlige punkter, hvor det er til gavn for kvinderne. Man vil have minimum 50 % kvindelige ledere, forskere, ministre, læger, borgmestre osv. Skal dette realiseres, kan det kun ske ved at man sænker niveauet på eksempelvis en række uddannelser, som påvist af den begavede Helmut Nyborg, feministernes hadeobjekt.

Ligestillingssnakken klinger hult, da den foregår på kvindernes præmisser. Var ønsket om ligestilling reel, burde man også interessere sig for emner, hvor mændene er forfordelte. Eksempelvis er et stort flertal af de indsatte i landets fængsler mænd. Derimod er det kun en fåtal af mændene der får forældremyndigheden over deres børn i skilsmissesager. Feministerne er heller ikke sønderligt interesserede i den triste kendsgerning, at mænd i gennemsnit lever 6 år kortere end kvinder.

Noget af det mest kønsdiskriminerende er værnepligten. Kun mænd har pligt til at forsvare Danmark. Skal værnepligten forsvares, skal kvinderne også tvinges i trøjen. Ellers er der ikke reel ligestilling. Og mener man det med kønskvotering alvorligt, så skal det også gælde i landets fængsler. Dermed skal en masse mænd løslades, og deres pladser skal overtages af kvinder, således, at 50% af landets indsatte er kvinder.

Sådan spiller klaveret selvfølgelig ikke hos de feminine ligestillings-fascister, og derfor har de selvfølgelig ikke det mindste krav på at blive taget alvorligt.

De konservatives holdning til barselsorloven indeholder således 3 tåkrummende elementer :

Man finder det i orden, at forældre holder orlov for andres penge.

Man ønsker at staten skal blande sig i, hvem det holder orloven.

Man er hoppet med på den latterlige ligestillingsvogn.

Det konservative landsrådsmøde i weekenden bliver vel også nødt til at vægte disse "Værdier" højt, så man hurtigst muligt kan glemme den syngende lussing man fik af DF i skattesagen.

Godt landsråd !



Estrup - et mandfolk, fra den gang der var konservative hædersmænd til !

Ingen kommentarer: